Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2022, 12:49   #29
Raina
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok üzüldüm, başın sağolsun.

Yaşadığım yerin daha çok bahçeli evlerin olmasından dolayı, burada da kedi nüfusu çok fazla. Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. 1 yaşını doldurmamış bir kedimiz vardı bahçede, doğum yaptı. İlk doğumu olduğu için ayağımın dibinde doğurdu. Ben de eldivenle yardım ettim mecbur. 2 yavru dünyaya getirdi, her şeyini karşılamamıza rağmen yavrulardan bir tanesi yaşamadı. Diğer yavru henüz 2 aylıkken, annesine sokakta hızlı geçen bir araba çarptı ve maalesef annesini kaybettik. Elime doğduğu için sorumlu hissettim kendimi, yaş mamalarla falan büyüttüm. Şimdi balkonumda, aynı yaşlardaki 3 kediyle kardeş gibi yaşıyorlar.

Daha önce de ölmek üzere olan bir çok kediyi yaşatmayı başardım fakat yaşam gibi ölüm de Allah'ın emri, elimizden bir şey gelmiyor. Sokak kedileri için belediyelerin veterinerleri ücretsiz. Bunun yanı sıra bazı yürekli veteriner sahipleri, sokak kedisi getirildiğinde, sadece ilaçların maliyetini alarak tedavi ediyorlar.

Paragöz olmayan ve sokak hayvanları için gelir beklemeyen tüm veterinerlerden Allah razı olsun.
Cok ınce bır ruha sahıpsın benım Atlas dıye oglum var 10 aylık dunya guzelı sokak kedısı bır anneden olma yangın merdıvenınde dogdu gözleri acılmamıştı bıberonla besledik 15 gun babama uyudular evde benden çok itıbar görüyor :) şimdi kız arkadaşıda var ama kapıdada ıki arkadaşı var
Veteriner konusu muhim bazıları gerçekten vicdanlı

________________

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! Kk~