Her şey Allah'tan. Bakıyorum da havandan geçilmiyor, küçük dağları ben yarattım der gibi yürüyorsun. Havan 1500) hem ben diyorsun ben şöyle yaptım ben böyle yaptım ben başardım ben çalıştım ben yaptım ben kazandım hep ben nasıl bir ego'ya sahipsin nasıl bir kalbesahipsin ne kadar kötü bir kalbin var kirlenmişsin haberin yok; karanlıkta kalmışsın kör kuyulardasın haberin yok çırpınıyorsun ama mutlu olamıyorsun hep mutsuzsun hep şikayetçisin o kadar başardığın halde, bu şarkıyı ben yazdım bu şiiri ben yazdım bunu ben yaptım şunu ben yaptım demekten başka bir dediğini yok ne kadar nefsin ha talip bir insansın, şimdi dinle. Sen aslında bir hiçsin, sana bu duyguları hisleri veren kim? İlhamı veren kim? Üzüntünün sevincini aşkı hissettiren, kim? Aşık olduğun �nsanın hep gözünden kaşından ba bahsediyorsun boyundan posundan bahsediyorsun bunu yaratan kim? Nefes aldıran kim güldüren kim konuşturan kim,? Vicdanı veren kim? Hiç soruyor musun bunları kendine? Bir kere Allah diyor musun? Şükür ediyor musun yaşadıklarına yaşattıklarına ? Kendine gel sen bir hiçsin hiçbir şey değilsin cevabi her şey Allah'tan. Vesselam. |