Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2022, 18:10   #16
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
AbC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık keyifli bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Sephiroth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle emeklerinize sağlık, keyifli ve samimi bir röportaj olmıuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eski tozlu rafların arasında yerini alan kardeşim:) çok keyifli ve eğlenceli bir adamdır. başarıların her daim devam etsin kardeşim güzel adamsın vesselam... seviliyorsun .
Alıntı:
Sena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
elinize saglik güzel bir röportaj olmus
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani 75 li :) basarilarin daim olsun.
Alıntı:
KivanC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel ropörtaj olmuş elinize sağlık.
Alıntı:
NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir röportaj olmuş, emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.
Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık canım,
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben bıraktım irci bak tabi bırakmak deniliyorsa buna;dd darısı senin başına;d
Seni zaten az çok tanıyorum bu röportajla iyice tanımış oldum.
Değerli dedim bir arkadaşımsin, başarılarının devamını dilerim..
Alıntı:
BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in güzel dilekleri için teşekkür ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine güzel bir röportaj çıkarmışsın, emeğine sağlık.
Teşekkür ederim yorumlarınız için, okuyan yüreklerinize sağlık.