Konu: Hayat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2020, 03:40   #1
AreS1
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hayat

gezmekmidir sizce hersey gezmeden de evinde huzurla vakit gecirecegin belkide amadesi olacagin kesiflerde bulunabilirsin tipki ben gibi cok bunaldigimda bianda cevre edinip kafa dagittigim belki bicogunda kendi hayatimi gordugum guzel insanlar la bir arada olma fikri sence deguzel degilmi ?* Heleki su zamanlarda sosyal mesafe dert etmeden gonlunce eglenmek (smile) eminim sizede terapi gibi gelicekktir ozmn buyrun gezmeye belki sende kendi hayatini gordugun bi insanla tanisma firsati bulursun (smile) Bide guzel bi turk kahvesi yaparsan yanina kirk yil hatri bile olur guzel dostluklarin Hani bazen zaman kitlenir ya durdu sanirsin dunya oyle degil iste senin gibi dusunen bi cok insanla bir arada olup duran zamani canlandirma fikri nede guzel degilmi bazen nasil da gecti zaman diyeceginizi duyar gibiyim zaman herseyin ilaci* zira guzel degerlendirmekte o ilaci faydali kilmazmi ben zamanimi degerlendiriorum guzel dostluklarla bazen kendimii unutup sesli kahkaha attigim* gulerek gecirdigim bu guzel zamanlar sizede iyi hissettirmezmi ? Iyi hissetmek biraz olsun tebessum etmek hepimizin hakki.zaten dunya gereginden fazla uzerimize oynamiyormu? Zaman simdi evde kalip biraz olsun tebessum etmek zamanidir. Heleki buara zaten ulkece zor gunlerden geciyorken birbirine destek olmak adina evde kalip can dostluklar edinebilirsin Yuregi guzel Bellki reel dostundan bile bir adim one gecicek insan insanlar olmaz deme* cevremde bir cok ornegi* var .yap kahveni* et sohbetini (smile) inanki bian olsun unutacaksin bu dunyaninin gamini kederini .Icine daldikca daha bi seveceksin .Insan dogasi geregi hep bi arayis icindedir gelin arayisiniza renk katalim.Evde kaldiginiz gunlerin gokkusagi kivaminda gecmesini istemezmisiniz.zaman mekan muhim degil gokkusagi senin oldugun heryerde sadece ufak bi dokunus yapmani istiorum bu gokkusagina .Yureginin derinliklerine bi nebze olsun in ve kendini dinle pisman olmayacaksin. Hep bi kosturmaca icerisindeyken bi anda mola verdik herseye her serde bi hayir aramak gerekirmis .Bu mola da bizim yuregimize* kulak verme* molasi neden olmasinki (smile) Herkes kalbinin ekmegini yermis Kalbinizi karartmayin efenim (smile) Gelin gorun gorunnki nasil renkleniormus evde kalarak hayat (smile)