| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: yardimm Nickli Üyeden Alıntı
Burada bahsedilen sınıf farkı düşünce ve münazara kapasitesi ağırlıklı ve sâdece IRC forumları ile mukayese edilmiyor. Forumlar âleminde genel olarak farklı bir kültürü var forumsal'ın. Forumları çok iyi bilenlerden ziyâde, forumsal'ı çok iyi bilenler anlayacaktır yazdıklarımı. Oradaki üye sayısından öte, mevcut üyelerin farklı ekolleri ile oluşturmuş oldukları marjinal ve eşsiz bir ortam kast edilmekte. Yüzlerce forum gezdim ve onlarcasında takıldım ama forumsal'daki gibi bir ortama rast gelmedim. Bu durum ve yorumlar kıskanılabilir ya da çekilemez olabilir ama gerçekleri değiştirmez. |
sevgili yardımm. forumsalı çok iyi tanıyanlardanım bende. çok zaman geçirdim ve bahsettiğiniz ortamı oluşturduğunuz sanılmış olabilir yahut sizin gözünüzle de görünen belki de şu an bize yansıttığınız kadarıdır. bu tanımlar kişiye göre değişim gösterir ve forum ortamında yaşanılanı her zaman farklı kılmıştır. ben no pasaran ın ne kasıtla ne yazdığını iyi biliyorum, o da benim ne yazmak istediğimi en az sizin kadar anlamıştır. benim ise ne yansıtmak istediğim ve neyi ön plana alarak merkeze koyduğum ise açıkca ortadadır. irc-ci önyargısını silerek aramıza katılırsanız ve üstten bakan tavır ve tarzınızı bir kenara bırakırsanız; ben en azından kendi adıma mutlu olacağımı söylemek isterim.
________________ anlayışı olan beni anlayışlı, aptal olan ise aptal bulur. bence her ikisi de haklıdır.
Konu Güz tarafından (09 Ekim 2022 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir..
Sebep: harf hatası.
|