Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2022, 10:12   #1
YiLDiZ
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Köpeği ağzına dışkısını yaptı, o fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi!

Üç çocuk annesi Amanda Gommo, kızının hasta olan Chihuahua cinsi köpeğine bakmak için ona geldi. Gün içinde ağzı açık şekilde uyuyan kadın hayatının şokunu yaşadı. Şiddetli şekilde ishal olan köpek, talihsiz kadının ağzına dışkı yaptı. Şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıran kadın o halinin fotoğrafını çekti. Köpeğin dışkısı yüzünden hastanelik olan kadın, günlerce yoğun bakım ünitesinde kaldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
51 yaşındaki 3 çocuk annesi Amanda Gommo, Kramp, ateş ve sıtma yaşayan kadın hastaneye kaldırıldı. Mide bağırsak enfeksiyonu teşhisi konulan kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yaklaşık 3 gün süren tedavinin ardından hastaneden taburcu olan kadın, ağzından o tadın gitmediğini söyledi.

AĞZINA DIŞKISINI YAPTI
Yorgun olan kadın, hasta köpeği de yanına alarak uyudu. Şiddetli bir ishal nöbeti geçiren köpek, ağzı açık şekilde uyuyan kadının ağzına dışkısını yaptı. Talihsiz kadın, olayda mide-bağırsak enfeksiyonu geçirdikten sonra hastanede tedavi altına alındı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYİ İHMAL ETMEDİ
İngiltere’nin Bristol şehrinde yaşanan olay sonrası hastaneye kaldırılan kadın yaptığı açıklamada, "Aniden ağzımda bir şeyin fışkırdığını hissettim. Aceleyle banyoya gittim ve oğlum duştaydı, bu yüzden yıkamadan önce hızlıca bir fotoğraf çektirmek için zamanım oldu!" dedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
HASTANEYE KALDIRILDI
Olaydan sonra hastaneyi arayıp destek alan kadına olası bir enfeksiyonu temizlemek için ilaç tavsiyesi ve bol su içmesi söylendi. Ancak, saatler geçtikçe kadının durumu daha da kötüleşti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kramp, ateş ve sıtma yaşayan kadın hastaneye kaldırıldı. Mide bağırsak enfeksiyonu teşhisi konulan kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yaklaşık 3 gün süren tedavinin ardından hastaneden taburcu olan kadın, ağzından o tadın gitmediğini söyledi.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...