Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2022, 20:34   #32
aLtimod
aLtimod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Diana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır birde anlamlandiramadigim irc forumları böyle saçma sapan şeylere neden müsade eder. Sonuç olarak bu insanlar kaos dan besleniyorlar. Ve sürekli birilerine ithamda bulunuyorlar. Adamı silip sonra suç atmak da ne bilim adamlık mi? Sahi özel okuma modülü açıp özel okuyan bir site sizinmekan. Nerde kullanıcıların mahremiyeti? Kimseye guvenemicekmiyiz?
Alıntı:
Diana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gokhan bey bize özelde konusduğumuz ekranları attı. Yeterli midir ? Ayrica bence olays pek müdahil olmayın gerçi sonucda siz de Gökhan beyin ücretli elemanısiniz. Parayı alıp aklamaya çalışmak sizin işiniz doğru :) ama üzülürüm sonuç olarak sizde Diablo ve sky bey gibi olmaya çalışıyorsunuz. Ama taklit ederek çalarak olmaz sanırım bu iş. Kolay gelsin bizimmekan yan sanayisi sizinmekan :)


:)))))) herkes kimin ne olduğunu bilir benide bilen bilir ücretli demissin ya ben yaptığım işin karşılığını alırım yapa biliyorsan gel buyur yap yeni üye olup burda ego yapmana gerek yok gokhan bana attı diyorsun attı demeyle olmaz varsa ekran görüntün atacan yoksa susacan neyse benden bu kadar şimdi istediğini yazmakla özgürsünüz :))))))