Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2022, 10:49   #37
YiLDiZ
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin gibi kaybettiğim herkesin yolu açık olsun hani diyorsun yaaa ben burayı tutupta sunucuyu bırakmadım diye 1 buçuk senedir sunucuda kimseyle sohbetin yok hal hatır sorduğun eskisi gibi muhabbet ettiğin yok ( KaLp Misra ELif Nuran Nare GuLbeseker ) Digerleri kiminle iki hasbihal ettiğin oldu Haklısın sen bizi Bırakıp buraya gelmedin senin burada ki Çevren seni bize karşı başka biri yaptı Sadece bizden uzak kalmakta zorlandin ama sonunda başardın Kalkmış bana burada ki rekabetten bahsediyor Sen sunucu sahibisin buranın senin sitene kazancı yoksa geleni gideni yoksa senin ne işin var burada Senin buradaki açıklaman benim siteme gel forumuna gel diyenler için evet belkide %20 si benim için Ama şunu diyin mi sana Sen yazık ettin 6 senemize gün gelecek daha iyi anlayacaksın.. gerçek ve suni olan herseyi bu yüzde burdaki talihsiz Açıklamalarına cevap vermek zorunda kaldım İnş sosin i kaybetmezsin demişsin yaaa Kimler gitti kimler geldi yildizcim ..

Bu şekilde Kaybedeceğim herkesin yolu açık olsun..
Doğru kimse ile sohbetim olmadı sunucuya nicki atıp kayboluyordum.D bot moduna geçiyordum..
Dik kafalısin, dik kafalıyim. Biz senle hıc bı zaman anlaşamadık anlasamiycaz da..

"Sen sunucu sahibisin buranın senin sitene kazancı yoksa geleni gideni yoksa senin ne işin var burada"

Ben burdan bı sürü insan soktum sunucuna, biri sana ben burdan fayda görmedim dedi diye sende aynı kafayla gidiyorsun. o fayda gormeyeninde paylaşımlarına bakıyorum yani benim gibi cabalasa tamam diycem.D yok yani;d Ortamimzaa bı sürü insan soktm burdan, kimse Google sohbet yazıp gelmedi duyguyerime. Beni sosini paylaşımlarımımizi gören geldi.. giriş yapmaları bile yetiyordu bence, artk kimse bı yerde sabit kalmiyor. İşim bitti sizle sunucuyuda cektm hadi eyvallah mi diyeydim senin istedin gibi.
Bana yaptığıninin aynısını sosine de yapiyorsn, o benim gibi cesaretli değil o seçim yapmaktan kaçtı.. iki yerdede kalın da yok ya hem sunucuda hem burda eğlenin diyen yok... Ya forum ya sunucu nedir. Burda kalan kötü, sunucuyu secen nolcak senin gözünde iyi mi olcak?
Yazık edilecek bisey yok ortada.. Seçenek koydun önüme bende seçtim bitti kapandı konu.

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...