Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2022, 09:53   #36
SeRKaN
Banlı Üye
SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rabbim seninde kalemine zeval vermesin benim gibi uzunn uzun yazmışsın. Hani diyorsn ya millete malzeme vermişsin kimleri kast ettiğini çok iyi biliyorum, onların yorumu okuyunca benim bile gülesim geldi. Kaile dahi almadım...
Benim burdaki konu açma sebebim irci nrden biraktm ve sunucuyu neden çektk forumlardan anlatabiliyor muyum? Sunucu kalkti millet yanlış anladı, ben bu konuyu acmasaydm rahatsız olacaktm. Ha bı de hani burda bı kaç kırık var ya şu sana benimle alakalı laf taşıyanlar, yLdz şu kadar post atıyor yLdz şöyle konu açmış yLdz şu kadar konu açtı bugün vs diyenlere de bir cevaptı.
Ben kimseyi kotulemiyorum burda, burda sizi kötüleyen olsada da zaten buna asla izinn vermem.

"Evet seçim hakkı sundum 14 senelik Sanal hayatımda bitek Yıldız ve sosin e Ya forum ya ben dedim.. Sosin çekildi Yıldız devam ediyor Canı sagolsun"

Sen seçim sunarak zaten beni kaybettin, ama ben sunucuyu bırakıp buraya gelmedim, ben burda 7/24 sohbet çeviriyormusum gibi davranıp duruyorsn forum ortamını bilmeyenler sunucu ile burası aynı sanıyorsnz...Ben burda hep sunucu için vardım, burda hiç bulunmadığın için sunucular arasındaki rekabeti de hiç bir zaman göremedin... Yolda bulduklarımi yola ciktiklarima değişmedim, orayı bırakıp da buraya gelmişim gibi de konuşma..
Seninle burda tartışmak istemiyorum. Konuyu neden açtığimi defalarca dile getirdim, milletin az ağzı buzulsn, herkes herşey diyor hangi birini kafama takım ben?
Beni kaybettin umarım sosini kaybetmezsin ne diyim..kolay gelsin.

Senin gibi kaybettiğim herkesin yolu açık olsun hani diyorsun yaaa ben burayı tutupta sunucuyu bırakmadım diye 1 buçuk senedir sunucuda kimseyle sohbetin yok hal hatır sorduğun eskisi gibi muhabbet ettiğin yok ( KaLp Misra ELif Nuran Nare GuLbeseker ) Digerleri kiminle iki hasbihal ettiğin oldu Haklısın sen bizi Bırakıp buraya gelmedin senin burada ki Çevren seni bize karşı başka biri yaptı Sadece bizden uzak kalmakta zorlandin ama sonunda başardın Kalkmış bana burada ki rekabetten bahsediyor Sen sunucu sahibisin buranın senin sitene kazancı yoksa geleni gideni yoksa senin ne işin var burada Senin buradaki açıklaman benim siteme gel forumuna gel diyenler için evet belkide %20 si benim için Ama şunu diyin mi sana Sen yazık ettin 6 senemize gün gelecek daha iyi anlayacaksın.. gerçek ve suni olan herseyi bu yüzde burdaki talihsiz Açıklamalarına cevap vermek zorunda kaldım İnş sosin i kaybetmezsin demişsin yaaa Kimler gitti kimler geldi yildizcim ..

Bu şekilde Kaybedeceğim herkesin yolu açık olsun..