Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2022, 21:52   #32
Regex
Özel Üye
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bütün sunucu sahipleri için Forumun tek gayesi kendi sitenin Reklamını yayınını makalesini paylaşıp çıkmaktır bizi ilgilendiren kısım budur... Söylediklerin Doğru ya Bu yüzden biz de kendi amaçlarımızın dışına çıktığımız için kendisi ile anlaşamadık sanırım konular bu durumlara kadar geldi samimiyetin için teşekkür ederim kardeşim
Maalesef doğru bulmuyor ve katılamıyorum. Sunucu sahibi sunucusu dışında bir şeyle ilgilenemez, forumda da sadece reklamını atar çıkar dersen bu tamamen samimiyetsiz, menfaat ilişkisine dayalı bir doğrultuya doğru gider. Halbuki şu an bu tartışmayı yürütebildiğimiz, kendini ifade edebildiğin yer de senin deyiminle reklamdan başka işe yaramayan forumdur. Bu forumda sunucu sahibi olan, IRC duayeni olan, coder olan bir dolu insan takılıyor. Yalnızca kendi projelerini ve işlerini tanıtmakla kalmayıp, diğer alanlarda da etkileşim gösteriyorlar çünkü burası global ve büyük bir forum. Sen ne kadar burada aktif olursan, insanların dikkatini de o kadar çekersin ve belki sunucuna da gelir bu insanlar. Viral reklam kavramını biraz araştırmanı öneririm.

Ha, sen eğer dersen ki "sunucu vesilesiyle forumu keşfedip, sunucuyu ihmal edecek derecede foruma kaptırdı kendini" o zaman başka. Yine insanların özgürlüğüne ket vurulmasını doğru bulmamakla birlikte sadece yönetimsel hiyerarşi bakımından bu konuda hak verebilirim. Ancak forumları sunucuların tanıtım alanıyla sınırlayan bakış açından, daha doğrusu ifade ediş tarzından farklı bir anlam çıktığı için düzeltme yapma gereği duydum.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.