Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2022, 21:42   #30
Zeytin
Zerya
Zeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhabalar
Günlerdir konu başlığını görüyordum ama yorum yapmak istememiştim. Konudan bağımsız tek bir yorum yapmak isterim naçizane. Dilerseniz dikkate alırsınız dilerseniz kulak ardı edersiniz tercih sizin elbette.

Seçim hakkı sunmak...
Bu ne derece doğru? İnsan kendini iyi, mutlu, huzurlu hissettiği ortamda olmak istemez mi? Bu bazen sohbet sitesi olabilir bazen de forum sitesi. Her iki tarafta da zaman gecirebilir nihayetinde. Birileri bir şey dedi diye bu derece üzülmek de yanlış, secim yapmak zorunda bırakılmak da. Başkaları için yaşamaktan vazgeçin lütfen. Kendinizi ait hissettiginiz yer/yerler neresiyse oraya zaman ayırın ama bunu yaparken de mecburiyet hissetmeyin, hissediyorsanız eğer zaten oraya ait değilsinizdir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] lütfen üzülme böyle bir konu için çünkü hayatta üzülecek, kafaya takılacak o kadar çok ciddi sorun var ki emin ol... ayrıca günlerdir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] i merak ediyordum sahsen neden gelmediğini de öğrenmiş oldum bu vesile ile. Bence kendisi de burayı ozluyordur. İnanın bu ve buna benzer konular için aile olarak gördüğünüz insanlari üzmeye, kırmaya, yormaya hiç değmez. Umarım aranızdaki sorunları halleder en kısa sürede de yeniden aile gibi olur fikirlere saygı göstererek yolunuza devam edersiniz...
Sevgiler

Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...