IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ağustos 2020, 13:22   #1
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sevgi Sohbet www.zirvechat.net

Sevgi Sohbet

Sevgi sohbet odaları burada aradığınız aşkı sevgiyi bulabilirsiniz. Belkide hayalinizdeki dostluğu kimbilir.*Sevgi Sohbet*aslında sizin beklentinizi yüksek tutabilir. Yeterki inanin ve güven dolu bir ortamda bulunun. Buradaki kullanıcılar ile birlikte hem*sohbet*hemde paylaşım ve muhabbeti görebilirsiniz. Dilediğiniz* kadar zaman geçirebilir dostluk arkadaşlık veya Aşk yaşayabilirsiniz. Real hayatın olumsuzluklarından uzaklaşın kendinize zaman ayırın.*Sevgi Sohbet*sizler için daha sıcak ve özgür bir ortam. Diğer kullanıcılar ile kurduğunuz diyaloglar sayesinde kendinizi güvende ve rahat hissedeceksiniz. Aynı ilden yada farklı illerden katılım sağlayan üyeler*sohbet odalari*mobil sohbet*kaliteli sohbet*odalarinda yeni insanlarla tanışmayı beklemektedir.

Yeni Aşklar

Sevgi Sohbet*odalari*Radyo*sayesinde hoşlandığınız kişiye bir şarkı yada şiir ile ulaşabilirsiniz.*Sevgi Sohbet*sizlere yeni aşklara yelken açmanızda olanak sağlar çünkü aradığınız aşkı bulmanız pek mümkün. Nerede olursanız olun dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman dilediginiz kadar online olabilirsiniz yeni aşklar dostluklar arkadaşlık kazanmak için sevgi sohbet tam sizlere göre. Mobil sohbetlerde kurabilir bilgisayarla aramızdan da giriş yapabilirsiniz artık her yere ulaşmak çok kolay İnternet sayesinde Sevgi sohbet odalarına giriş yapabilirsiniz. Hayalinizdeki sevgiyi bulmak istiyorsanız yeni dostluklar kazanmak istiyorsanız Yeni insanlar tanımak istiyorsanız sevgi sohbet ortamına katılabilirsiniz.

Sanal ortamlarda sadece gırgır şamata yok Elbette hayatın gerçeklerinide paylaşabiliyorsunuz Özellikle de Karantina dönemlerinde dışarı çıkamadığımız zaman kendinize sanal ortamlar atıyorsunuz ve bu sayede de hayatta kimlerin neler yaptığını neler yaşadığını öğrenebiliyorsunuz ve duyabiliyorsunuz sesli sohbet ortamlarında da katılımlar yapabiliyorsunuz.

Ben varım*

Gecelerine kattığın hayallerinde bile ben varım yüreğinin ateşinde gözlerinin perdesinde yatağına uzanıp tavana çizdiğin hayali resimlerde bile.. yürüdüğün yolların kaldırımlarında yaslandığın ağacın dallarında yaprak yaprak ben varım. Soluduğum nefesinde dokunduğun herşeyde yüzündeki tebessümde yediğin her yemekte aradığın her aşkta ben varım..

ister Yurtiçi ister yurtdışı dilediğiniz zaman istediğiniz yerden mobil sohbetler ve görüntülü sohbetler kaliteli sohbetler seviyeli sohbetler kurarak orada kullanıcılar ile tanışıp Samimiyeti ilerletebilirsiniz.
 
Alt 30 Ağustos 2020, 22:40   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar dilerim

________________

~ E & B ~
 
Alt 15 Ekim 2020, 19:24   #3
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Basarilariniz daim olsun.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15.