IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 2 Post By AreS1
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2020, 19:16   #1
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yalan ve Sahte

Pinokyo’nun hikayesini bilir misiniz? Yalan söyledikçe burnu uzayan bir hayali Kahraman Peki sana sohbet odalarında da yalan söyleyen insanlar yok mu yalandan dostluklar Kur’an yalandan aşığım diyenler yok mudur elbetteki var Çünkü burası çok farklı bir dünya burada da*yalan sohbetler*kuruluyor yalan dostluklar kuruluyor her şeyi menfaatine döken insanlar kendi çıkarları için kullandığı insanları bir zaman sonra gerçekler ortaya çıktı Bir ton iftiralarla etrafından gönderen insanları yok mu Tabii ki var. Eğer ki sizler de sanal*sohbet*odalarına girdiğiniz zaman bir de bağımlı olduysanız kanallara giriş yapmadan duramıyorsanız kendinize sohbetten çekemiyorsunuz dikkat etmelisiniz. Bunu neden söylüyorum Çünkü burası gerçek dünyadan daha farklı bir dünya burada Gerçekçilik çok nadir yani parmakla saysak üç beş kişi anca dürüst ve doğru insanlardır.

Şöyle bir düşünün birkaç insanla tanışıyorsunuz dostluk duruyorsunuz kardeşlik kuruyorsunuz bir zaman sonra aradan bir yıl geçer ay geçer bilemem orasını Ama gördüğüm ve gözlemlediğim kadarını söyleyeceğim size biraz bahsetmek istedim daha sonra bir şahsiyet ve şahsiyetler sizi menfaatleri uğruna size yaklaştığını yanaştığında dostluk ve arkadaşlık kurduğunu fark ediyorsunuz sonra düşünüyorsunuz gerçekten konuşulan her şey yalan mı sahtelikten ibaret mi diye düşünüyorsunuz.

Siz gerçekten ne kardeşim arkadaşım diye benim seviyorsunuz ama karşınızdaki sizi tamamen kullanıyor bunun adını da*yalan sohbetler*olarak koyuyoruz. Daha sonrasında*sohbetin amacı*tamamen farklılaşıyor peki bu gece düşünüyorsunuz yine Akdeniz karışıyor neden menfaatine kullanılır ki insanlar neden yani bana ve var yok mudur Sizce Bence var benim kendi şahsi fikrim yüzümüze gülüp arkanızdan iş çeviriyorsa ki bunu asla yapmayın tavsiye etmiyorum Allahu Teala demiş ki ben kırık kalplerin yanındayım Çünkü kalp kırıldığı zaman tamir etmesi çok zor bir bardağa tamir edebilirsin Bir masayı tamir edebilirsin Ama insan kalbi çok vardı onu tamiri çok zor o yüzden çoğu zaman insanlarla diyalog kurduğun zaman zorlanıyoruz zorlandığımız zaman da bizde bizlere kendini vermiş egoist diye adlandırılıyor.
Bir de burada yani*sanal sohbet odalarında seni seviyorum sana aşığım sana geberiyorum sensiz duramıyorum diyenlerin çoğunda da bir sahtelik görüyoruz peki elinize ne geçiyor çok merak ediyorum karşınızdaki insan Belki gerçekten sizi çok seviyor neden insanların kalplerini kırıp duygularıyla oynuyorsunuz nedir bu Heves nedir bu oyun Belki bu sizi çok eğlendiriyor olabilir ama karşınızdaki insanı nasıl incindiğini kırıldığını bilmiyorsunuz

yalan sohbetler*Yalan Sevgiler*Elbette bunların hesabı gün gelir Sorulur belki dünyada ve ahirette el ve bir gün Bunun Acısı çok kötü çıkar o yüzden karşınızdaki insanları incitmeyin kırmayın seviyorsanız gerçekten seven amacınız dalga geçmek ise lütfen bir an önce bu ortamı terk edin. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbir şeyi karşınızdaki insana yapamazsınız bir empati kurun sizinle de*yalan sohbetler*yapılsa size de*yalan sevgiler*yalan dostluklar yapılsa ne yapardınız
 
Alt 07 Eylül 2020, 19:23   #2
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emegine yuregine saglik

 
Alt 07 Eylül 2020, 19:57   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne demiş şair : yalan dünya yalan ; gel biraz da sen oyalan.

Dünya bile yalan değil ki sanal.. Emeğine sağlık kardeşim ;ççk

________________



per aspera ad astra ✨
 
Alt 07 Eylül 2020, 20:41   #4
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tsk ederim:)

 
Alt 07 Eylül 2020, 20:41   #5
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aynen kardesm:))

 
Alt 07 Eylül 2020, 21:51   #6
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık kardeşim

________________

~ E & B ~
 

« Cız | Son Sözüm »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48.