IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Merak Ettikleriniz Merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 15:07   #1
Standart Yüzünüzdeki Şifa Noktalarını Biliyor musunuz?


Uzak Doğu kökenli olan yüz refleksolojisi, vücudun belli bölgelerinde toplanmış enerjiyi çözüyor ve bedenin kendi kendisini iyileştirme gücünü harekete geçiriyor. Stres, migren ve fıtık gibi birçok rahatsızlıktan yüz refleksolojisiyle kurtulabilirsiniz.

Yüz refleksolojisi nasıl uygulanıyor?

Yüzümüzde 564 sinir noktası bulunuyor ve bu noktaların her biri bir rahatsızlığa tekabül ediyor. Bazı noktalar ise yapısı sebebiyle birden fazla hastalıkta aktif rol oynuyor. Sinir noktalarına yapılan basınçlarla merkezî sinir sistemi uyarılıyor, beynin çeşitli bölgelerinde bu sinyaller işleniyor ve ilgili organlara iletiliyor.

Yüz refleksolojisi tedavisinde 15 ten fazla teknik uygulanıyor. Bunlardan biri olan basınç, uzmanlık gerektirmiyor. Bu yöntem de ilgili sinir noktalarına 40 saniye parmakla bastırılıyor.

Uygulama sıklığı: Tedavi süresi kişinin yaş ve hastalık seviyesine göre değişiyor. Genellikle en kısa tedavi, haftada bir seans olmak üzere 2 ay sürebiliyor. Engellilerde bu süre 6 aydan 1 yıla kadar uzayabiliyor.

Yüksek ateş: Enfeksiyon ya da enfeksiyon dışı sebeplerle ortaya çıkabilir.

Stres: Organizmanın bedensel ve ruhsal sınırlarının tehdit edilmesi ve zorlanmasıyla meydana gelen gerginlik durumudur.

Baş ağrısı: Çoğunlukla selimdir ve kendiliğinden kaybolur. Stres, migren, göz yorgunluğu, düşük kan şekeri ve sinüzitten kaynaklanabilir.

Kabızlık: Dışkılama esnasında fazla ıkınma ihtiyacı, sürekli sert dışkılama, dışkılama sonrası tam boşalamama hissi, dışkılamaya elle destek ihtiyacı ve 3“4 günde bir dışkılama, kabızlığa işaret eder.

Unutkanlık: Kişinin etkinliklerinde kısıtlılığa yol açan ve beynin en önemli işlevlerinden biri olan bellek bozukluğu sonucu ortaya çıkan bir sorundur.

Anemi: Kandaki hemoglobin (alyuvarlarda bulunan protein) miktarının yaş ve cinsiyete göre Dünya Sağlık Örgütü tarafından kabul edilen kriterlerin altında kalmasıdır.

Böbrek taşı: İdrardaki kalsiyum ve ürik asit gibi belli maddelerin kristalleşmesi ve bu kristallerin zamanla kümeleşmesi sonucu oluşur.

Göz yorgunluğu: Bilgisayarı fazla kullanmaktan ortaya çıkabilir.
________________


"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:59.