IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2021, 10:10   #1
Standart Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Kırmızı Oda’nın Mitra’sı Melisa Aslı Pamuk oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Peki Melisa Aslı Pamuk kaç yaşında, Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı diziler neler? Aşk hayatına dair tüm açıklamalar haberimizin detayında...

Melisa Aslı Pamuk, İranlı Mitra karakteri ile Kırmızı Oda dizisinde rol aldı. Dizideki karakteri ve oyunculuğu ile beğeni toplayan oyuncunun hayatı merak ediliyor. Oyunculuğun yanında güzelliği ile de beğeni toplayan Pamuk, '2011 Miss Turkey' birincisidir. Melisa Aslı Pamuk hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

ÜNLÜ OYUNCU MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Haarlem Hollanda’da dünyaya geldi. İyi derecede İngilizce, Almanca, Felemenkçe, Türkçe ve Fransızca konuşabilen Pamuk; Amsterdam Üniversite’sinde psikoloji eğitimine başlamıştır. Fakat ‘Miss Turkey’ yarışması için kariyerini dondurdu. 2011 yılında katıldığı ‘Miss Turkey’ yarışmasında tacın sahibi oldu. Bu başarısı üzerine yine 2011 yılında Kâinat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti. Ayrıca 2009 yılında ‘Best Model of Turkey’ yarışmasına katılarak 'Best Promising' ( Umut/Gelecek vaat Eden Model) unvanını kazandı. Pamuk, modelliğe henüz on dört yaşında iken başladı.

MANKEN MELİSA ASLI PAMUK’UN OYUNCULUK KARİYERİ

Pamuk henüz on üç yaşında iken oyunculuğa başladı. 2014 yılında Hollanda’da yayınlanan “Da zit wel snor” isimli kısa filmde ‘Hayal’ adındaki başrolü canlandırdı. Sadri Alışık Kültür Merkezinde ‘Temel Oyunculuk’ dersleri aldı. Türkiye’deki oyunculuk kariyeri ilk kez bir GSM operatörü reklamında oynaması ile başladı. Daha sonra ‘Yer Gök Aşk’ dizisine 3. Sezonunda başrol olarak dâhil oldu. Aynı yıl G.D.O KaraKedi adlı sinema filminde rol aldı. 2015 yılında ‘Asu Kozcuoğlu’ karakteri ile ‘Kara Sevda’ dizisinde oynadı. Bu rol ile büyük ün kazandı. 2017 yılında Ayaklı Gazete Ödülleri’nde Kara Sevda’daki Asu rolüyle ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı. Yine Asu rolü ile 2016’da Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Yıldızı Paylayanlar’ kategorisine layık görüldü. Şuanda Mitra Şerifi rolü ile Kırmızı Oda dizisinde rol alıyor.

OYNADIĞI DİZİLER
-Hay Sultan

-Kırmızı Oda (Mita Şerifi)

-Yeni Hayat (Yasemin Karatan)

-Çarpışma (Cemre Gür)

-Kara Sevda (Asu Kozcuoğlu)

-Ulan İstanbul (Zeynep)

-Her Sevda Bir Veda (Azade)

-Kurt Seyit ve Şura (Ayşe)

-Yer Gök Aşk (Sevda)

Oynadığı Filmler;

-Dat Zit Wel Snor (Hayal)

- G.D.O KaraKedi (Elmas)

MELİSA ASLI PAMUK'UN SEVGİLİSİ KİM?
Ünlü oyuncu Pamuk, iki yıldır Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup ile aşk yaşıyordu. Özyakup da Melisa Aslı Pamuk gibi Hollanda doğumlu. Çiftin sonbaharda evleneceği konuşuluyordu. Fakat ünlü çift ilişkilerini bitirme kararı aldı. Çiftin ayrıldığı sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakmasıyla ortaya çıkmıştı. Çıkan haberlere göre şuanda bekar olan Pamuk, en son arkadaşlarıyla Bodrum Yalıkavak'ta tatil yaparken görüntülendi. Oğuzhan Özyakup'la yollarını ayıran Melisa Aslı Pamuk, eski aşkını çabuk unuttu. Bodrum tatilinden sonra, gönlünü Mustafa Mert Koç'a kaptırdı. Önceki gün basın mensuplarına yakalanan çift, "Her şey yolunda" olduğunu söyledi. Nasıl tanıştıklarının sorusunu cevaplayan Mustafa Mert Koç, "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz." açıklamasında bulundu.
________________


"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:29.