IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2021, 11:52   #1
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kırmızı Oda hayranlarını üzecek gelişme

Kırmızı Oda hayranlarını üzecek gelişme
TV8'de cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde koronavirüs şoku yaşandı. Kırmızı Oda dizisinin çekimlerine ara verilecek mi?
Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin ekibinde koronavirüs vakaları patlak verdi.Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Başak Soysal ile Ali Balcının yönettiği dizinin ikinci ekibi koronavirüse yakalandı.
Deniz Gürlek ile Melek Seven'in yazdığı dizinin konuk oyuncularından Ayta Sözeri'nin de ilk testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Ardından yapılan ikinci yapılan testin negatif çıktığı öğrenildi.Kırmızı Oda dizisindeki koronavirüs vaka sayısının 14'ü bulduğu iddia edildi. Dizinin çekimleri ise tam gaz devam ediyor.
KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU
Gerçek hayatta yaşanmış ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa sebep olarak acı veren gerçek kesitlerin kaleme alınarak canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili hikayeleri canlandırılıyor.Kırmızı Oda dizisinde izleyici ile buluşacak olan her hayat hikayesinin altında yatan korkuları, acıları, sevinçleri, mutluluk ve hüzünleri irdelenirken izleyicinin de ruhunun kapalı kapıları aralanarak belki de kendi yaşamlarını sorgulayacakları kendinden birer parça bulacaklardır.Psikiyatri kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kendilerinin dahi akıllarına getirmekten korktukları ve kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikayelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve geleceklerine dair izleri fark ederek yaşamlarını sorgulayacakları etkileyici bir dram psikolojik dizisi olacak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Alıntı
 
Alt 22 Ekim 2021, 12:51   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Geçmiş olsun, çekimlere ara verilmez umarim

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:40.