IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2021, 15:16   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı

8 yıl aradan sonra Exxen'de yayınlanacak yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümlerinden 8 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak.


2011-2014 yılları arasında TRT1'de yayınlanan absürt komedi türündeki Leyla ile Mecnun, 8 yıl sonra geri dönüyor. Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür, ve Osman Sonant'ın paylaştığı dizide Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak. Dizinin merak edilen yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

8 YILLIK ATLAMA YAŞANACAK

Dizinin senaryosunu yine Burak Aksak kaleme alırken, yönetmenliğini de Onur Ünlü üstleniyor. Exxen platformunda seyirciyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun'un yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Senaryoda 8 yıllık bir atlamanın yaşandığı dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.
8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı 8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı 8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı 8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı 8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı 8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı8 yıl sonra ekrana dönen Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı
haberler.com
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:59.