IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By KivanC


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2020, 10:37   #1
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Deprem Oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Deprem Oldu! O Sahne Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! “Yok Artık!”
ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde ortalık fena halde karıştı. Yaman’ın tutulduğu yeri can havli ile tespit etmek isteyen Alparslan çok değişik planlara imza atmakta. Yoğun bakıma alınan Behzat’ın hayata tutunmaya çalışırken Hızır için yelkenler açılmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde yoğun bakıma yatan Alparslan’ın intikamını almak için herkes seferber olmuş durumda. Alparslan’a yapılanların karşılıksız kalmaması için yeni planlar gündeme gelir. Haşmet Façalı intikam yemini ederek Hızır Çakırbeyli ile iş birliği içerisinde stratejik çalışmalar yapar.

Yapılan planların ardından Derman’ı kullanmaya karar verirler. Yaman Korkmaz’ın tüm oyunlarını alt üst etmek için yeni gelişmeler öne sürülür. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Hızır Çakırbeyli’nin kendi canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan’ın hayatta kalması için Yaman Korkmaz'la iş birliği içerisine girer.

Son Bölümde Neler Yaşandı?
Yaman Korkmaz'ı masaya davet eden Hızır Reis'in aile içindeki gerilimleri devam ederken evi terk etmek zorunda kalan Hızır Reis, yerleştiği otelde Bahar Sincanlı ile birçok olaylar yaşar. Bahar'ın sinsi planlarının farkında olan Ceylan Çakırbeyli ise söyleyecekleri vardır.

Hızır Reisi kendi oyununa dahil etmeye çalışan Bahar, çocukluk arkadaşı Ömür'ü de bir bilinmeze iter. Bahar yüzünden eşi İlyas'la arası açılan Ömür, evi ve İlyas'ı terk etmeyi amaçlar. Amcasının masasından ve evinden kovulduktan sonra kendi yolunu çizen Alpaslan, Yaman Korkmaz'la mücadele içerisinde bir savaş başlatır.
Korkmazların tek tek mekanlarını basarak sonunda Yaman Korkmaz'ı köşeye sıkıştırır. Yaman'ın babası Hamdi Korkmaz'ı eline geçiren Alpaslan, amcalarının hayatı ve mücadelesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Usta oyuncu kadrosu ile ekran başına gelen dizide Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi oyuncuların hayat verdiği dizinin yeni fragmanı bekleniyor.

ATV ekranlarına salı akşamı gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümleri dört gözle bekleniyor. 172 bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı.

ALINTIDIR..
________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:59.