IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2020, 02:15   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Diziler ne zaman başlayacak

Korona Virüsü'nün doğuracağı riskli boyutları göz önüne alınıp gerek dizi setinde görev alan ekibin gerekse oyuncuların sağlığını korumak adına çekimlere bir süreliğine ara verilmişti. Salgın sebebiyle tedbirlerin ileri düzeyde alınıp yeni bölümlerin sekteye uğramasının akabinde geniş bir kitlenin gözü kulağının çevrildiği diziler ne zaman başlayacak?

Bilindiği üzere çekimleri durdurulan dizi projelerinin yayın saatlerinde ''yeni bölümler'' yerine söz konusu dizilerin eski bölümleri ya da özel bölümlerinden sahneler izleyici kitlesiyle buluşmaya devam ediyor.

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Fox TV ekranlarında haftalık yayınlanan Yasak Elma ve Öğretmen ve ATV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Hercai isimli dizi projelerinin Korona Virüsü tehlikesinin devam etmesinden ötürü sezonu bitirme kararı aldıklarının bilgisine ulaşıldı, sözü edilen yapımların yeni bölümleri seneye yayın hayatına başlayacak.

TV8 ekranlarında her Çarşamba günü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizi projesinin de salgın nedeniyle sezon finali yapacağı öğrenildi. Bununla beraber, Ramazan Bayramı’nın ardından alınacak tedbirlerle beraber sete çıkıp sezon finali için bir bölüm çekecekler.

Star TV ekranlarında Cuma günü yayınlanan Babil ve Show TV ekranlarında her Pazartesi yayına giren Çukur dizisi son bölümle birlikte sezon finali yaptıklarını ve seneye yeni bölümleriyle kaldıkları yerden devam edeceklerini açıkladılar.

Fox TV’de Perşembe günleri ekrana gelen Mucize Doktor dizi projesiyle ilgili sevenlerini yakından ilgilendirecek müjdeli haber geldi. Temmuz’un ortasında sete çıkmaları beklenen dizinin yakın bir tarihte ekrana dönüş yapması bekleniyor.

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu dizisi de ekrana dönmeye hazırlanıyor. Yeni bir senaristle beraber ekran macerasına yeniden atılacak dizi projesinin Ramazan Bayramı’nın ardından sete çıkacaklar.

Kanal D’de her Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul dizisi de Ramazan Bayramı’nın ardından sete çıkacaklarının bilgisine ulaşıldı. Birkaç bölüm daha yayınlamayı planlayan dizinin bölüm sayısını 40'a ulaştığında gelinen son duruma göre sezon finali ya da final kararı alacakları öğrenildi.

Show TV’de Cumartesi günü ekrana taşınan Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizi projesinin ekibi de 20 Mayıs tarihinde sete çıkmayı planlayıp 6 Haziran tarihinde de yeni bölümünü seyirciyle buluşturmayı istiyor. Fakat, olumsuz koşullar nedeniyle yetişmemesi halinde yeni bölüm yayın tarihi sarkabilir, sevilen dizinin yaz ayında yayını devam edip etmeyecekleri konusu da gidişata göre belli olacak.

alinti
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 23 Mayıs 2020, 09:36   #2
Helper
Nevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sefirin Kızını dört gözle bekliyorum ama haber alamıyorum ;uzl;uzl

________________

*****

"Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış.
Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş.
Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış."

*****
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:39.