IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2020, 02:11   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusundan ilk defa duyacağınız itiraf

Güçlü olay örgüsü, zengin oyuncu kadrosuyla beş sezondur yayın hayatını başarısından ödün vermeden sürdüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusu işin bilinmeyen yüzünü itiraf etti.

Oyuncu isimler başta olmak üzere kadroda yer alan ekibin hep beraber uyumlu bir biçimde çalışma gerçekleştirmesiyle uzun yıllardır ekran serüvenini sürdüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusu geldikleri sürecin nasıl işlediğine yönelik izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek açıklamalar gerçekleştirdi. Oyunculuk kariyerinin zirvesine çıktığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinde İlyas Çakırbeyli karakterini oynayan Ozan Akbaba, davetli olarak yer aldığı sohbet programında dizi hakkında merak edilen ayrıntılardan söz ederek seyircisini aydınlattı.

Ozan Akbaba, yansıtılan karakterlerin devamlılığını sağlamak adına benzer durum, olaylardan veya eylemlerden uzak tutulmasının gerekliliğinin özellikle altını çizerek, “Bir karakteri sürekli hale getirmek istiyorsan, onun dokunduğu karakterlerin de bir sirkülasyona girmesine müsaade etmen lazım. Bir senarist gözüyle konuşursam. Eğer hep aynı çemberin içinde farklı davransın istiyorsan, bu çok büyük bir yanlıştır.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Farklı oyunculuk şekilleri, farklı senaryo karakterleri, doğal olarak yan yana gelince ikisi birbirini tetikliyor. Eğer şanslıysan, karşındaki çok iyi bir oyuncu ise sana öyle bir pas veriyor ki, sen oradan bir mimik çıkartıyorsun.

Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Onur Tan ve ekibin içerisinde yer alan diğer tüm isimlere teşekkürlerini sunmayı ihmal etmeyen Ozan Akbaba, başarılı bir şekilde kurulan ekibin sayesinde başrolünü üstlendiği dizinin ilerlemesinde yadsınamaz bir payı olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı, dizide bir karakterin oluşturulma süreci ve onun diziye katılma sürecinin farklı yöntemlerle sağlandığını ve böylece ortaya çok başarılı sahneler çıktığını vurguladı.

alinti
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:27.