IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


31Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2021, 13:06   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart IR - Editörler Ramazan Hazırlığında



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mübarek Ramazan ayına yaklaşırken geleneklerimizi yaşatalım hem de afiyetle hep beraber yiyelim diye düşünen editör ekibimiz yufka açmaya karar verir..

Bir yanda elinde oklavayla başında yazmalarla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğer yanda sacın başına zorla oturtulan bu göreve pek de hevesli görünmeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Açmayı bilmedikleri için bari kurutsunlar dedik ne yapalım biz de yani?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir tekne hamuru yoğurmuş her gören başlamadan yılıyor zaten. Anlaşıldı akşama kadar buradayız Allakım neydi günakım diyen Phoenix hemen Gamzeli'den destek buluyor. Birbirlerine hüzünlü bakışlar atarak bir yandan alev alev sacın başında kah yine yangınlar yine ben diyerek kah bu hikayede yanan ben oldum diyerek güzel güzel yapıyorlar işlerini.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımın hızına kimse yetişemiyor o nasıl bir yufka açmaktır aman Allah'ım. Üç kişinin açtığını aynı sürede açıp bir diğerine geçiveriyor hemen.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] derslerinden dolayı bu işten kurtuluyor ama bir patatesli gözlemenizi alırım, payımı da isterim demekten kendini alamıyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanka hadi yine iyisin derslerinin seni kurtaracagı gün işte bugünmüş diyerek ona takılıyor.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bıçağını yine kimseye vermiyor tabi. Hamuru keserken kimleri düşünüyor acaba? Gerçekten büyük bir iştahla kesip kesip elinde eze eze yuvarlıyor hamurları.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım bu ortama güzellik katacak narin sesinden inciler döküyor etrafa. Herkes mest oluyor yine.

Yufkalar kaç tane oldu acaba baya açtık diyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a cevap @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ten geliyor dur ben bir sayayım. Gitmesiyle dönmesi bir oluyor Eee deminden beri açıyoruz nerede bu yufkalar? Hiç artmıyor?


Herkesin suratında aynı şaşkınlık ifadesi "Nasıl Yani?" Bu işin içinde bir iş var diyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalkıyor ayağa ve etrafı aramaya başlıyor. Masanın arka tarafından hışır huşur yeme sesleri duyup sessizce o tarafa doğru ilerliyorlar. Ellerinde oklavalar havada, vurdu vuracaklar bir de ne görsünler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu.

Karşısında herkesi oklavayla görünce elindeki son lokmaları da tepiştiriyor ağzına. Onun bu halini görenler kahkahayla gülmeye başlıyor. Ama Lareina gülemeyecek kadar yemiş durun gülmeyin, güldürmeyin diyor ağzına kadar dolu halde.

Lareina on kilo unu yediği için yetmiyor evdekiler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ı markete un almaya gönderiyoruz. Unu alıyor marketten çıkıyor bir de ne görsün @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım daha yeni geliyor yanında da Oliver. Neşe içinde koşturan Oliver, Serdar'a sevgi gösterisinde bulunup hoplaya zıplaya ona doğru koşuyor. Serdar un paketlerine sıkı sıkı sarılıp ışık hızında ters istikamete koşmaya başlıyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımın Turşusu kendilerine doğru koşan bu popstarvari çocuğu görünce tehlike sanıp miyaaavvvv diye üzerine atlıyor.

Serdar in elindeki unlar havaya fırlıyor ve tam kafasına düşüp ak pak ediyorlar onu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yolcu. Yolcu yolunda gerek diyerek onu yaban ellere uğurlarken bol bol koyuyorlar yufkalardan. Vatan nimeti özlenir afiyet olsun Jas diyerek uğurlanıyor Fransa'ya. Yeni maceralar biriktirip yepyeni hikayelerle aramıza dönmesini bekliyoruz onun da.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ellerini yıkamadan pişen yufkalardan tırtıklamaya çalışınca Yazgı vuruyor kafasına oklavayı geç bakayım önce ellerini yıkamaya. Tabi bu işin bahanesi zaten o oklava inecekti onun kafasına. Acaba neden?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelmiş kızların başına onu yamuk açtın bu büyük oldu deyip hiçbir şey beğenmiyor yine. İnce eleyip sık dokuyayım derken bir hamur parçasını yiyor suratına. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kolaysa gel de sen yap diyerek veriyor eline spatulayı. Siyah, ne olduğunu anlamadan kendini işin içinde buluyor. Eee etme bulma dünyası demişler Siyah bey. Ne yapalım. ;d

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aramıza yeni katıldığı için olan bitenden pay biçiyor. Aman diyor bunlara çok yaklaşmayayım ben şair adamım şiirimi yazayım köşeme çekileyim yoksa verirler elime spatulayı ya da oklavayı kafama yerim en iyisi sessizce oturayım diyor içinden. ;d

Ramazan ayının bereketine bakın ki el birliğiyle akşam olmadan bitiriyorlar tüm işlerini. Herkese eşit paylaştırıldıktan sonra herkes evlerine dağılacağı sırada Yazgı sesleniyor içeriden..

Nereye gidiyorsunuz size yemek hazırladım gelin buraya..


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önde editör ekibi arkada yemeğe koşuyorlar. Hep birlikte kurulan hep birlikte olunan nice Ramazan sofralarına diyerek doyuruyorlar karınlarını. Eee her şey bitti ama ya bulaşıklar? Son anda ziyafetin ucuna yetişen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendilerine çevrilen bakışlardan korkuyorlar ama ne yapmaları gerektiğini de anlıyorlar maalesef iki saat süren bulaşık yıkama kurulama işinden sonra herkes dağılacakken yine durun durun diyor Yazgı.

Ramazan kolilerinizi alın öyle gidin evlatlarım..


IR - Yönetim Ramazan Ayında ve IR- Üyeleri Ramazanın İlk Günü bölümlerimizle hikayelerimiz devam edecektir...


Konu Yazgı tarafından (07 Nisan 2021 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 07 Nisan 2021, 13:22   #2
Rüzgar Esti Dal Kırıldı..
SerdaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım teşekkür ederim yine beni gömmüşsünüz çok berhudar oldum emeğinize kaleminize oklavanıza sağlık.

________________

 
Alt 07 Nisan 2021, 13:25   #3
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine, kalemine sağlık sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Tüm Ramazan'ın böyle neşeli ve huzurla geçmesini diliyorum.
Ramazan da yemeyeceksem ne zaman yerim derim kendi kendime bi.

________________


Çok üzgün olduğumda bile bu durum beni pek üzmüyo bilmem anlıyor musunuz ?
 
Alt 07 Nisan 2021, 13:31   #4
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanımcım emeğinize, güzel yüreğinize sağlık keyifle okudum

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 07 Nisan 2021, 13:41   #5
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Off koptum yemin ederim herkesi öyle doğru anlatmışsınki bence biz film çekelim dd.Emeğine sağlık canım çok güzel olmus @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi yemek yerken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i o bicakla tahmin ede biliyorum ve gülme krizi geliyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçmiş olsun sanada hep dövdürüyorsun kendini :dd

 
Alt 07 Nisan 2021, 13:46   #6
Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Güzel bir hikaye olmuş.
Dilerim Ramazanımızda hikayen kadar güzel geçer.

 
Alt 07 Nisan 2021, 14:00   #7
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] derslerinden dolayı bu işten kurtuluyor ama bir patatesli gözlemenizi alırım, payımı da isterim demekten kendini alamıyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanka hadi yine iyisin derslerinin seni kurtaracagı gün işte bugünmüş diyerek ona takılıyor

Ahahah yine yırtmışım
Okumayana ekmek yok ;d

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 07 Nisan 2021, 14:03   #8
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] derslerinden dolayı bu işten kurtuluyor ama bir patatesli gözlemenizi alırım, payımı da isterim demekten kendini alamıyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanka hadi yine iyisin derslerinin seni kurtaracagı gün işte bugünmüş diyerek ona takılıyor

Ahahah yine yırtmışım
Okumayana ekmek yok ;d
Sjsjsj bende iyi satasmisim.ama dd

 
Alt 07 Nisan 2021, 14:13   #9
🙈🙉🙊
BidiBidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yine beceriksizligim yüzüme tokat gibi çarpıldı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] orti ne çektik be
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım emeğinize sağlık yine muhteşem bir hikayeye imza atmissiniz

________________

Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba
 
Alt 07 Nisan 2021, 15:18   #10
Standart

Ajsjajaj bu hikayede bi beceriksiz ben ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mi olduk?:OdvV24:
Orti kiskaniyorlar üstün yeteneklerimizi ya kxjdmdjcx
Yine yangınlar yine biiiiiiz
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ramazan kolisi ve yemek için teşekkürler :**
Hikayelerin devamini merakla bekliyor olucam şuracıkta.

________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓:OdvV24:

۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:06.