IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Spor Haberleri Tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2021, 22:10   #1
Standart Sütümü bağışlamak istiyorum

Formula 1'in eski patronu Bernie Eccleston'un kızı Tamara sosyal medya takipçilerinden ilginç bir yardım talep etti. Geçen yılın eylül ayında ikinci bebeğini dünyaya getiren Ecclestone, minik kızının beslenmesinden artan sütü bağışlamayı planladığını açıklayıp bunun için neler yapabileceğini sordu.

Sütümü bağışlamak istiyorum
F1'in eski patronu Bernie Ecclestone ile Slavica Ecclestone'ın evliliğinden dünyaya gelen Tamara Ecclestone, bir süredir eşi Jay Ruthland, kızları 6 yaşındaki Sophia ve 4 aylık Serena ile birlikte İsviçre'de bulunuyor. Ecclestone, Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımda "İsviçre'de süt paylaşımı yapabileceğim bir site bilen var mı? Pompa ile aldığım ve kullanmadığım sütü bağışlamalıyım" diye yazdı.

Ecclestone "Bunu İngiltere'de yaptım. Ama İsviçre'de nasıl yapıldığından emin değilim. Fazla sütümü gerçekten atmak istemiyorum" diye yazdı.

Tamara Ecclestone kendisine bu konuda öneri verecek kişilere minnettar kalacağını da anlattı.


İngiltere'de sürdürülen bu uygulamaya göre bir insanın kendi sütünü başka bebeklere bağışlaması, onun verebileceği en değerli hediye olarak nitelendiriliyor. Ülkede bu uygulama United Kingdom Association for Milk Banking aracılığıyla yapılıyor.

Süt bağışlama uygulaması, çeşitli sebeplerle anne sütü bulamayan erken doğmuş ya da hasta bebeklerin hayatlarını kurtarmayı amaçlıyor. Tamara Ecclestone da bebeklerin anne sütüyle beslenmesi konusunda yürütülen kampanyaların sözcüsü olarak görev yapıyor.

NTV
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:08.