IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Yaşam ve Detay (https://www.ircrehberi.net/yasam-ve-detay/)
-   -   Çekseydi belki o da giderdi, onun suçu yok! (https://www.ircrehberi.net/yasam-ve-detay/147839-cekseydi-belki-o-da-giderdi-onun-sucu-yok.html)

Aykut 17 Mart 2023 09:47

Çekseydi belki o da giderdi, onun suçu yok!
 
Şanlıurfa'da selde sürüklenen yaşlı adam, elini tutmayan kişiyle ilgili konuştu: Çekseydi belki o da giderdi, onun suçu yok


Şanlıurfa'da dün yaşanan selde sürüklenme görüntüleri sosyal medyada paylaşılan 63 yaşındaki Reşat Hayva, görüntüsünü çeken kişinin kendisini kurtarmamasına kızmadığını belirtti. Hayva, "Korktu beni çekmeye. Çekseydi belki o da giderdi. Onun da suçu yok, o da korktu." dedi.

Mance Mahallesi'nde dün sele kapılan, bir süre sürüklendikten sonra sudan çıkarılarak hastaneye kaldırılan Hayva, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yeğeninin evinde kalan Hayva, sağanakla suyun yükseldiğini görünce kamyonetini sele kapılmaması için direğe bağlamak için evinden çıktığını söyledi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"2 KİLOMETRE SÜRÜKLENDİM"


Hayatında ilk kez böyle bir yağmur gördüğünü ifade eden Hayva, şunları kaydetti: "Aracımı iple elektrik direğine bağlayacaktım. Ayağım takıldı, suya kapıldım ve gittim. Yaklaşık 2 kilometre sürüklendim. Orada bir yazıhanede oturan 4 genç beni kurtardı. Her biri bir yerimden tuttu, beni çektiler ve yazıhanelerine götürdüler. Her yerim batmıştı. Hemen üstümdekini çıkardılar, beni battaniyeye sardılar. Ambulansı aradılar, ambulans geldi, beni aldı götürdü hastaneye."


"VİDEOYU ÇEKEN KİŞİ KORKTU"


Selde sürüklenirken bir kişinin görüntüsünü çektiğini ve sosyal medyada yayımladığını, yapılan bazı yorumlarda bu kişinin kendisini kurtarmamasının eleştirildiğini hatırlatan Hayva, "Videomu çeken kişi korktu beni çekmeye. Çekseydi belki o da giderdi. Onun da suçu yok, o da korktu." dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"BUNDAN İYİSİ CAN SAĞLIĞI"


Olayın şokunu atlatamadığını, vücudunun her yerinin yara bere içinde olduğunu aktaran Hayva, "Allah devletimizden razı olsun. Doktorlar, hemşireler benimle çok ilgilendi. Bundan iyisi can sağlığı." ifadelerini kullandı.


kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

aZze 17 Mart 2023 10:02

emeğine sağlık canım paylasım için tsk ederim

WildCat 17 Mart 2023 16:29

Oh My God (:

brooklyn 17 Mart 2023 22:56

video çekmeyi akıl ediyorsa, bir şeyler deneyebilirdi. Ben amcamız kadar hoşgörülü değilim bu konuda.

ZeyNa 21 Mart 2023 07:54

Ne olursa olsun el uzatmalıydı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi