IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Yaşam ve Detay (https://www.ircrehberi.net/yasam-ve-detay/)
-   -   Kiraya verdiği evi 6 ay içinde çöp halde buldu (https://www.ircrehberi.net/yasam-ve-detay/133423-kiraya-verdigi-evi-6-ay-icinde-cop-halde-buldu.html)

Saruhan 26 Kasım 2022 12:56

Kiraya verdiği evi 6 ay içinde çöp halde buldu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Nihat Arslan ve eşi, evlerini altı ay önce kiracıya verdi.

İstanbul'da yaşayan ev sahibi Nihat Arslan, kiracısının altı aydır kira vermemesi üzerine evine gitti.

Eve giren ev sahibi ve eşi, karşılaştığı manzara karşısında şoke geçirdi.

"Ev leş içerisinde her yer yıkık dökük"
Nihat Arslan, "S.Ö. isimli şahsa evimizi kiraladık. S.Ö. ve eşi U.Ö., eve girerken bir depozito ve bir de kira aldık. O günden itibaren 6 aydır kira vermiyorlar. Evimizden kira alamadığımız gibi bir de evi çöp eve çevirmişler. Ev leş içerisinde, her yer yıkık dökük. Faturalar birikmiş ve evin elektriğini, suyunu da kesmişler. Evde pislik içerisinde yaşıyorlar. Evden çıkmalarını istiyoruz. Hukuki süreci başlattık. Bu kişilere kimse ev vermesin, dikkatli olsunlar." diye konuştu.

"Sinirden yemin ederim elim ayağım tutmuyor"
İHA'nın haberine göre, Nihat Arslan’ın eşi de evin halini cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde, "Şu eve bak, evin haline bak. Kedilere bak, eve bak eve. Kapılar bitmiş, bu ne hal Allah’ım. Bu nasıl bir ev? O kadın gelsin buraya. Sinirden yemin ederim elim, ayağım tutmuyor. Sinirden telefonu tutamıyorum. Bunlar burada nasıl yaşadı? Evin içi kedi dolu." ifadeleri de dikkat çekti.

Kaynakça Ensonhaber

Aurora 26 Kasım 2022 12:57

Benim de evi boyle birakip ev sahibine cok pis kazik atasim var ...İçimdeki şeytan sus, Sana uymayacagim.

ZeyNa 26 Kasım 2022 13:39

6 ay kira vermemiş zaten o zamana kadar nasıl gidip bakmadınız.
Yazık olmuş eve, harabeye dönmüş.

Reyhan 26 Kasım 2022 13:54

Ay tövbe böyle kiracı mı olur

Rhea 26 Kasım 2022 16:00

İçinde kiraciyla beraber evi de yakip kurtulurdm ben olsam.D

DiyarbakirLi 26 Kasım 2022 16:10

heyy masaLLah :D


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net