IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2022, 15:28   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Emniyet kemeriyle boğup öldürmüştü! İzmir'deki vahşette dikkat çeken ifadeler

Şubat ayında İzmir'de meydana gelen olayda Buket Çelik, ilişki yaşadığı öne sürülen evli Hakkı Öz'ü emniyet kemeriyle boğmuş, Çelik hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenmişti. İlk kez hakim karşısına çıkan Çelik, akraba olduklarını, günübirlik bir evde maktulün cinsel saldırısına uğradığını öne sürdü. Olay anında da cinsel saldırıya uğradığını söyleyen Çelik, maktulün oğluna da cinsel saldırıda bulunup öldüreceğini söylemesi üzerine böyle bir olayı gerçekleştirdiğini anlattı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Olay, 10 Şubat günü saat 19.30 sıralarında, İzmir'in Karabağlar ilçesi Aşık Veysel Mahallesi 5733 Sokak'ta meydana geldi. İlişki yaşadıkları öne sürülen 17 yıllık evli ve 1 çocuk babası Hakkı Öz ile Buket Çelik arasında, park halindeki hafif ticari araçta tartışma çıktı. İddiaya göre Buket Çelik, sürücü koltuğundaki Öz'ü, boynuna doladığı emniyet kemeriyle boğdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, Hakkı Öz'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan Buket Çelik, tutuklandı.
İzmir Adli Tıp Grup Başkanlığı İzmir Morg İhtisas Dairesi, Hakkı Öz ile ilgili detaylı otopsi raporunu hazırladı. Raporun sonuç bölümünde, kanında ethanol ile sildenafil saptanan Öz'ün ölümünün, bağla boğma ile oluşmasının mümkün olduğu belirtildi. Raporda, ölümün mekanik asfiksi (oksijen yetersizliğinden ileri gelen boğulma) ve beyin iskemisi (kan akışının zayıflaması veya tamamen kesilmesi) sonucu meydana gelmiş olduğu kanaatine varıldığı da kaydedildi. Buket Çelik hakkında, 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞINI, BASKI KURDUĞUNU SÖYLEDİ'
Tutuklu sanık Buket Çelik, İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Buket Çelik'in dışında duruşmaya avukatı Kasım Şimşek, Öz'ün ailesinin avukatlarından Mehmet Onur Özkılınç da katıldı. İlk duruşmada Buket Çelik ile sanığın oğlunun da aralarında bulunduğu bazı tanıklar dinlendi. Duruşmada ilk olarak tutuklu sanık Buket Çelik'e söz verildi.

Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...

Konu Ayışığı tarafından (14 Mart 2023 Saat 10:03 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 23 Eylül 2022, 18:40   #2
Standart

Ne kadar doğru bilemiyorum anlattıkları ama evli bi adamla ne işin var? Sığınacak hiç mi kimsen yoktu yaktın bütün ömrünü.
Evladın ne olacak şimdi?

 
Alt 27 Eylül 2022, 22:57   #3
Standart

hem suclu hem guclu

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:17.