IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Yapay Zeka (https://www.ircrehberi.net/yapay-zeka/)
-   -   ABD İç Güvenlik Bakanlığı, Yapay Zeka Görev Gücü Oluşturuyor. (https://www.ircrehberi.net/yapay-zeka/152985-abd-ic-guvenlik-bakanligi-yapay-zeka-gorev-gucu-olusturuyor.html)

dae 29 Nisan 2023 20:05

ABD İç Güvenlik Bakanlığı, Yapay Zeka Görev Gücü Oluşturuyor.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



ABD İç Güvenlik Bakanlığı (Homeland Security), dünyadaki ilk Yapay Zeka Görev Gücü’nü kurduklarını duyurdu. Bu yeni görev gücü, ChatGPT gibi AI teknolojilerindeki son gelişmelerle ortaya çıkan veya çıkabilecek güvenlik tehditlerine karşı ülkeyi korumayı amaçlıyor. Aynı zamanda yapay zeka kullanarak suçların nasıl önlenebileceği gibi konular üzerinde çalışmalar yürütüyor.

ABD İç Güvenlik Bakanı Alejandro Mayorkas, Washington DC’de düzenlenen İç Güvenlik Konferansı’nda yeni birimi duyurdu. Bakan, düşmanların AI teknolojisindeki yenilikleri kullanmaya devam ettikçe “Homeland Security” yani İç Güvenlik Bakanlığını ilgilendiren olayların artabileceğini söyledi.

Mayorkas, “Yapay zeka, saldırganları ve tehditlerin kendisini kökten değiştirecek ve haliyle bu tehlikelerle başa çıkmak için bu konu üzerinde çalışıp sahip olduğumuz imkanları arttırabilmemiz gerekiyor.” dedi. Bakanlık, kritik altyapıyı korumaktan uyuşturucuya karşı kargo incelemesi ve hatta çalışan köleliğini engellemeye kadar her alanda yapay zekadan faydalanmayı planlıyor.



kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ZaLim 30 Nisan 2023 00:24

adım adım yapay zekaya dünyayı teslim ediyoruz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi