IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Yabancı Diziler (https://www.ircrehberi.net/yabanci-diziler/)
-   -   House of the Dragon çekimleri bitti, George R.R. Martin diziye bayılmış (https://www.ircrehberi.net/yabanci-diziler/105134-house-dragon-cekimleri-bitti-george-r-r-martin-diziye-bayilmis.html)

dae 21 Şubat 2022 17:50

House of the Dragon çekimleri bitti, George R.R. Martin diziye bayılmış
 
Game of Thrones dizisinden önceki olayları konu alan House of the Dragon çekimleri bitmiş ve George R.R. Martin ilk sezonu çok beğenmiş.
House of the Dragon çekimleri tamamlandı ve dizinin "post production" (çekim sonrası) aşamasına geçildi. Buz ve Ateşin Şarkısı'ın yazarı George R.R. Martin, yayınladığı blog gönderisinde House of the Dragon'un ilk 10 bölümünden gayet memnun kaldığını belirtmiş. Martin " Londra'dan heyecan verici haberler var, House of the Dragon'un ilk sezonu için çekim süreci tamamlanmış!" ifadelerini kullandı.

House of the Dragon çekimleri bitti ancak ortada bir çıkış tarihi yok.

George Martin, mesajına şöyle devam etmiş:
" Evet, 10 bölümün tamamından parça parça sahneler gördüm ve hepsini beğendim. Tabi ki daha yapılması gereken çok şey var. Özel efektler, renk ayarlamaları, alışıldık post prodüksiyon işleri. Ancak işin yazın, yönetim ve oyunculuk kısmı müthiş gözüküyor. Umarım diziyi siz de benim kadar beğenirsiniz."

House of the Dragon, Taht Oyunları'nda yaşanan olaylardan 200 yıl öncesini konu alacak. George R.R. Martin'n Ateş&Kan kitabına göre hazırlanan dizi, Targaryen soyunun çöküşünü, olayların iç savaşa nasıl vardığını ve savaşı ekranlara taşıyacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

alıntıdır.

Nora 21 Şubat 2022 22:01

Sabırsızlıkla bekliyorum.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi