IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   WhatsApp (https://www.ircrehberi.net/whatsapp/)
-   -   WhatsApp'ı ele geçiren zararlı yazılım: FlixOnline (https://www.ircrehberi.net/whatsapp/64411-whatsappi-ele-geciren-zararli-yazilim-flixonline.html)

Siyahizm 09 Nisan 2021 13:05

WhatsApp'ı ele geçiren zararlı yazılım: FlixOnline
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Netflix'te optimizasyon sağladığını iddia eden FlixOnline uygulaması, WhatsApp'ı ele geçirerek bilgileri çalıyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kötü niyetli kişilerin de oldukça ilgisini çekiyor.

Son olarak uygulamada, ciddi sorunlara yol açan bir zararlı yazılım keşfedildi. Google Play Store'da yer alan ve Netflix'i taklit eden FlixOnline isimli yazılım, yüklendiğinde WhatsApp hesabınızı ele geçiriyor.

MESAJLARINIZI OKUYOR

Yüklendiğinde kendini gizleyen uygulama, WhatsApp'a sızdıktan sonra sizin adınıza mesajlara cevap veriyor, bilgilerinizi paylaşabiliyor ve hatta mesajlarınızı okuyabiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MAĞAZADAN KALDIRILDI

Zararlı yazılımın ortaya çıkması ile birlitke Google, uygulamayı Play Store'dan kaldırdı. Ancak güvenlik uzmanları, uygulamanın isim değiştirerek yeniden mağazaya girebileceği konusunda uyarıyor.

Alıntı

Elyanura 09 Nisan 2021 13:22

Böyle şeyleri görmekden bıktım ya.Resmen özel denilen şey kalmadı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net