IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Web Dünyasından Röportajlar Web sitesi alanında çalışmalar yapan webmaster'larımız ile ilgili röportajlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

95Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Şubat 2021, 21:11   #1
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!DostYeri.Org
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Webmaster S4S İle Röpörtajımız

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KuzeyAras Merhaba saygıdeğer S4S ; İlk öncelikle röportaj teklifimizi kabul ettiğin için IRCRehberi.Net adına teşekkür ederim. Röportajın dopdolu ve keyifli olacağından şüphem yok.
Nasılsın ?

S4S- ben teşekkür ederim, benimle röportaj yaptığınız için. İyim Teşekkür Ederim Siz Nasılsınız ?

KuzeyAras Teşekkür Ederım Iyıyım Saolasın.

ExCaLuBuR- S4S Bir çok kişi tarafından tanınıyor olsanızda, rica etsem diğer kullanıcılarımız için kendinizi tanıtırmısınız ?

S4S- İsmim Selçuk S. Doğma Büyüme Adanalıyım , 28 Yaşındayım. Ç. Bilgisayar Mün. Mezunuyum Özel Bir Şirketde Çalışıyorum .

ExCaLuBuR- Tşk ediyorum açıklama için , her ne kadar Webmaster Roportajı olsa da sizin IRCd Alemine başlangıcınızı öğrenebilirmiyiz ?

S4S- Aslında İRC Geçmişim Hiç Yokdur. Komut vs hiç birşey bilmiyorum , öğrenme gereğide hissetmedim. Genelde Eş , Dost için ; Web Sıtesi Kurma , Seo, alanında Yardım vb. işler derken ister istemez IRC hayatınada atılmış oldum.

ExCaLuBuR- Peki bu bağlamda diğer bir sorumuzu müsadenle direk Seo hakkında sorarak devam edelim, Seo çalışmalarınız da en dikkat ettiğiniz detay nedir ? Seo çalışmaları yapmaya yeni başlayan kişilere tavsiyeleriniz neler olur ?

S4S- Seo Çok Geniş Kavramlı Birşey. Her İnsanın Seo Yapısı Farklıdır.Ben Genelde Backlink Ağı Oluşturuyorum, Manuel Pingleme Yapıyorum , Özgün İçerik de Tabı Her Zaman Önemlidir. Yeni Başlayanlar İçin tavsiyem Kesınlıkle Para Vererek Seo İşi Yapmasınlar, Kendileri Uğraşarak , Gerekirse Siteleri Spam'a Düşşe Dahi öğrenmek adına bu riski göze alsınlar.

ExCaLuBuR- Eş dost arkadaşlara yardım ettiğinizden bahsettiniz , peki Profosyonel anlamda Seo Desteği veriyormusunuz , bir müşteri pörtföyünüz varmıdır ? Bunu sizinle çalışmak isteyebilecek olası müşteri adaylarınız adına sormak istedim.

S4S- Prof Olarak Seo Desteği Vermiyorum. Zaten Prof Da Değilim Kendime Yettiği Kadarını Biliyorum. Müşterilerim Var Evet Ama İrc Sekteronde Hiçbir Zaman Para Karşılığı İş yapmadım , Yapmayıda Düşünmüyorum.

ExCaLuBuR- Seo Haricinde webmaster alanında ilgilendiginiz yazılım dilleri mevcut mu ?

S4S- Html , Php , Asp ( Gunumuzde Çok Az Kullanılıyor) Js , MySql , Virsual Basic , Kendime Yetecek Kadarını Biliyorum. Bir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Olmasamda Birazda Ps Biliyorum :)

ExCaLuBuR- Yanılmıyorsam , IRC Dünyası için Web Sohbet sitesi sahiplerinin kullanabileceği ücretsiz temalar tasarlamaktasın. Tema yapımına başlamak isteyenler için temelden bir iki bilgi paylaşmak istermisin ?

S4S- Çok Zor Gibi Görunen Şeylerin Çok Basit Yönleri vardır.Günümüzde En Kolay Yazılım Dili HTML'dir.Biraz HTML Birazda Css Bilgisi Olan Herkez Aslında Basit Bir Wordpress Teması Yapabilir. Zaten Günümüzde Hemen Hemen Herkez bootstrap Kullanıyor.Hazır Css Kodları Olduğu İçin Sadece Derleme Ve Toplaması Bize Kalıyor. Sonrasında İse Php Kodlarını Html İle Birleştirdiğimiz Zaman Her Türlü Web Sitesini Tasarımını Yapabiliriz. Yeni Başlayan Arkadaşlar LOCALHOST Ögrensınler.
Her Turlu Wordpress , Vbulletin Gıbı Scriptleri , Kurar Uzerınde Çalışmalar Yapabilirler.

ExCaLuBuR- Sohbet teması yapımıyla ilgili bir sorum daha olacak , malumunuz bulunduğumuz platform da bolca irc sunucuları var hergün yenileride eklenmekte , yakın zamanda paylaşmayı düşündüğünüz yeni bir Sohbet Teması üzerine çalışmanız varmı ?

S4S- Bir Sohbet teması Ve Radyo Teması Yapıyorum.Yakın Zamanda Onlarıda Paylaşacağım. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abıye Selam Olsun Fikirleri O Veriyor Ben İse Kod'a Dökuyorum Sadece :)

ExCaLuBuR- Güzel haber ; merakla bekleyenler olacaktır. Görsel ve hız bakımından gayet hoş çalışmaların var, yenileri de bir çok kişinin işine yarayacaktır. Bu vesile ile hem sana hemde isimleri geçen Painfully ve Absent'e de ilgi alanlarında başarılar dilerim.

ExCaLuBuR- Senin Webmasterlik konusunda , Web veya irc alemi adına eklemek isteklerin varsa buyur lütfen

S4S- Yeni Başlayan İnsanlar Yazılım Öğrensınler , Photoshop Ögrensınler. Girmek İçin Sanala Girip Gençliklerini Boşa Geçirmesinler.En Azından Ellerınde Bir Mesleklerı Olur.

ExCaLuBuR- Sohbetin ve söyleşiye zaman ayırdığın için kendi adıma tşk ediyorum , hayatının her alanında başarılar dilerim.

S4S- Ben Teşekkür Ederim

KuzeyAras Son soruyu ben yönelteyim müsadenizle, İrcRehberi'ne nasıl geldiniz ve şuanda baktığınızda İrcrehberi nasıl bir gelişme süreci gösterdi ?

S4S- İrcRehberine Birgun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mesaj Atmasayla Geldım. Barış Abı Forum Açmış Gerekeni Yapmak Lazım Dedi. Zaten Bir Çoğunu Başka Platforumlardan Tanıyordum ALLAH Yollarını Açık Etsin.Dürüst İnsanlar Her Zaman Kazanır.Kendi Çizgilerini Bozmazlarsa Çok İyi Yönde İlerliyorlar.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 20 Şubat 2021, 21:19   #2
Standart

Seni tanıdıgım güne lanet olsun yaaaaa

güzel söyleyiş kısa ve öz ellerinize saglık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana daha cok sey ögreticem

________________


sen misin seni sevdiğim o kavga,
sen o kavganın güzelliği misin yoksa...
 
Alt 20 Şubat 2021, 21:44   #3
Standart

basarilarinin devamini dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Webmaster  S4S İle Röpörtajımız
 
Alt 20 Şubat 2021, 21:44   #4
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık @ExCaLuBuR @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 20 Şubat 2021, 21:46   #5
Standart

Başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Hafif insanlara ağır geldik olay bundan ibaret
 
Alt 20 Şubat 2021, 21:49   #6
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık akıcı bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 20 Şubat 2021, 21:50   #7
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] amca emeginize saglik. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilarin devamini dilerim.

 
Alt 20 Şubat 2021, 21:56   #8
Standart

hepinize basarilar dilerim arkadaslar ayrica emeginize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 20 Şubat 2021, 21:58   #9
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesim ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik.yureginize saglik.

Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .Başarı icin gerekli olan birikim ve kisilik sende zaten mevcut.Yolun şansın açık olsun.Tebrikler arkadasim

________________

ηrmη
 
Alt 20 Şubat 2021, 22:25   #10
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık beyler. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey başarılarınızın devamını diliyorum.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:53.