IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sterben
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2021, 20:37   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Twitter, Mesajlaşma Uygulaması Sphere'i Satın Aldı

Twitter, İngiltere'de fazlasıyla popüler olan Sphere isimli bir grup sohbet uygulamasını satın aldı. Uygulamanın arkasındaki 20 kişilik ekip, bu satın almayla Twitter bünyesine geçti. Satın alma işleminin Twitter'a ne kadara mal olduğu şimdilik bilinmiyor.
Dünyanın en popüler mikroblog uygulaması Twitter, ürün ve hizmet gamını genişletebilmek için yeni bir adım attığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre İngiltere'deki popüler grup sohbet uygulamalarından bir tanesi olan Sphere, an itibarıyla resmen satın alınmış durumda. Taraflardan ikisi de bu satın almanın Twitter'a ne kadar mal olduğuna ilişkin resmi bir açıklama yapmadı.
Sphere, dünya genelinde çok da bilindik bir uygulama değil. Ancak arkasında 20 kişilik bir ekibin bulunduğu uygulamanın gelecek vadettiği biliniyor. Kullanıcıların gruplar kurarak iletişim kurmalarına imkan tanıyan yazılım, önümüzdeki dönemlerde çok daha geniş kapsamda hizmet verebilir gibi görünüyor. Hatta Twitter isterse, Sphere'i WhatsApp'ın rakibi haline bile getirebilir. Ancak bu noktada kesin bir şey olmadığını rahatlıkla dile getirebiliriz.
Sphere'in mobil uygulaması böyle görünüyordu

Twitter, Mesajlaşma Uygulaması Sphere'i Satın Aldı
Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, anlaşmayla birlikte uygulamaya yeni kullanıcı kabul edilmeyeceği ifade edildi. Tamamı Twitter bünyesinde çalışmaya devam edecek geliştirici ekip, öncelikli olarak Twitter'ın DM deneyimini iyileştirmeye odaklanacak. Daha sonraki süreçte ne olacağını ise henüz kimse bilmiyor. Kim bilir belki de Twitter, geçtiğimiz haftalardaki erişim sorunu ile birlikte WhatsApp'a alternatif bir mesajlaşma uygulaması ortaya çıkarabilir.

Twitter, özellikle de 2021 yılında pek çok yeniliği kullanıcıların hizmetine sundu. Üstelik platformun yeni özellikler üzerinde çalıştığı da herkes tarafından biliniyor. Sphere'in satın alınması, şirketin hem yeni özellikler geliştirmesine hem de alanında uzmanlaşmış isimlerin becerilerini kullanmasına fayda sağlayacak gibi görünüyor.
kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 22 Ekim 2021, 20:58   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İlk kez duydum zaten twitterim de yok ;d

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:05.