IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2023, 01:11   #1
Standart Twitter hesap banlama koşullarını zorlaştırıyor

Twitter hesap banlama koşullarını zorlaştırıyor

44 milyar dolar ödeyerek Twitter’ı satın alan Elon Musk, platformu daha popüler hale getirmek için çalışmaya devam ediyor. İlk geldiğinde büyük bir işten çıkarma operasyonu başlatan Musk, daha sonrasında şirketteki fazla eşyaları da satışa çıkardığını duyurmuştu. Blue aboneliği ile mavi tik rozetini ücretli hale getiren şirket, bu aboneliğe sahip olan kişilere özel olarak reklamları yüzde 50 oranında engelliyor.

Twitter hesap banlama koşullarını zorlaştırıyor
Şimdilerde ise popüler sosyal medya uygulamasının hesap banlama şartlarını zorlaştıracağı açıklandı. Buna göre Twitter, politikayı ihlal eden bazı Tweet’ler için hesabı askıya almaktan ziyade daha farklı yaptırımlar uygulayacak. Bahsi geçen yaptırımlar arasında algoritma üzerinde ilgili Tweet’in geri plana atılması yer alıyor. Ayrıca kişiden Tweet’ini silmesinin istenmesi de seçenekler arasında bulunuyor.

Şimdiye kadar banlanmış olan hesaplarla alakalı da bir müjdemiz var. Yapılan duyuruya göre Twitter, askıya alınan hesapların tekrar kullanıma açılması için süreci başlattı. Kullanıcılar, 1 Şubat itibariyle askıya alınan hesapları için platforma başvuruda bulunabilecek. Daha fazla kullanıcıya erişmek isteyen şirketin bu başvuruları değerlendireceği ve çoğu kişinin hesabını iade edeceği konuşuluyor. Ayrıca Elon Musk’ın Blue aboneliğinden farklı olarak reklamları tamamen engelleyen daha üst bir abonelik sistemi için çalıştığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 31 Ocak 2023, 09:50   #2
Standart

Her gün yeni birşey çıkarıyorlar

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:01.