IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2020, 09:23   #1
Standart Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 5 Temmuz Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte elemeye kalan yarışmacılar

Survivor 2020'nin 5 Temmuz Pazar ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor’da son altı yarışmacı arasında final mücadelesi 2. dokunulmazlık oyunu ile devam etti. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim, ikinci eleme adayını da belirledi. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'da elemeye kalan yarışmacılar.


Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 5 Temmuz Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte elemeye kalan yarışmacılar

Survivor 2020'nin 127. bölümde Yasin, Cemal Can, Barış, Elif, Berkan ve Sercan haftanın 2. bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmak için yarıştı. 14 Temmuz'da İstanbul'daki büyük finalle şampiyon olan ismin belirleneceği Survivor'daki bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu.

SURVIVOR’DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor 2020’de 4 Temmuz Cumartesi günü altı yarışmacı arasında ilk bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Geçen hafta da 3 dokunulmazlığı kazanan Sercan Yıldırım, bu haftanın ilk oyununu da kazanmayı başardı. Yine dokunulmaz olan Sercan, bu defa ilk eleme adayı olarak Berkan'ın adını söyledi.

SURVIVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de ikinci dokunulmazlık oyunu yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmacılar, finale gidebilmek, rakiplerini potaya sokmak ve eleme adayı göstermek için tüm güçlerini ortaya koydular. Günün sonunda çekişmeli bir oyun sonrasında finalde dokunulmazlığı kazanan ise Cemal Can oldu.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 5 Temmuz Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte elemeye kalan yarışmacılar

SURVIVOR 2020’DE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2020’de ada konseyi ikinci ada konseyini belirlemek için toplandı. Acun Ilıcalı, günün dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can'a ada konseyi olarak kimi söyleyeceğini sordu.

Eleme adayını açıklarken konuşan Cemal Can, "Söyleyeceğim isim benim limitlerimi ne kadar zorlayabildiğimi hissettiren insanlardan biri oldu. Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kendimdeki gücü bulmama neden oldun" dedi.

Cemal Can haftanın 2. eleme adayını Sercan Yıldırım olarak açıkladı.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 5 Temmuz Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte elemeye kalan yarışmacılar

SERCAN: CEMAL CAN'I AYRI SEVİYORUM

Survivor'da 2. eleme adayı olan Sercan, "Cemal Can'a asla kızmıyorum. Onu ayrı seviyorum, son zamanlarda kaliteli zaman geçirdik. Artık kim kimin adını söylerse kızmamalı. Potada olduğum için çekincem de yok" dedi.



Alıntı
________________

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:19.