IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2020, 09:42   #1
Standart Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Büyük ödül ne oldu? 3 Temmuz Survivor iletişim ödülünü kazanan takım

Büyük finale 10 gün kalan Survivor 2020'de sezonun son iletişim oyunu oynandı. Survivor'ın 3 Temmuz Cuma ekrana gelen 125. bölümünde mavi ve kırmızı takımlar son defa iletişim ödülünü kazanmak için mücadele etti. Son oyundaki ödül ise aylardır ailelerinden uzak kalan yarışmacılar için çok büyük önem taşıyordu. Peki Survivor iletişim oyunu ödülünü kim kazandı? Survivor'da iletişim ödülü ne oldu? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve iletişim oyununu kazanan takım.


Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Büyük ödül ne oldu? 3 Temmuz Survivor iletişim ödülünü kazanan takım

Survivor 2020 son bölümde iletişim oyunu heyecanı yaşandı. 14 Temmuz'da final yaparak ekrana veda edecek olan Survivor'daki son iletişim oyununda Cemal Can'ın kaptan olduğu mavi takım ile Berkan'ın kaptanlık yaptığı kırmızı takım karşı karşıya geldi. Murat Ceylan'ın iletişim oyununun ödülünü açıklamasının ardından yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Sevdikleriyle iletişim kurmak isteyen yarışmacılar arasında yaşanan rekabetin sonunda son iletişim ödülü sahibi belli oldu.

SURVIVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de son iletişim oyununda mavi ve kırmızı takım zorlu parkurda mücadele etti. Yarışmada ödülün öneminin yarışmacılar için manevi öneminin büyük olması çekişmeli bir mücadeleye neden oldu.

Karşılıklı alınan sayılar ile iletişim oyunu, iki takım arasında adeta gitti geldi. Skorun 5-4 olduğu sırada Elif'in sakatlığı nedeniyle oyundan ayrılmasıyla, kırmızı takım iletişim oyununu iki kişiyle tamamladı.

Çekişmeli geçen mücadele skora da yansıdı ve 9-9 oldu. Bayrak yarışında ikiye iki bir mücadele yaşandı. Kırmızı takımda Berkan ile Barış, mavi takımda ise Sercan ile Yasin parkura çıktı. Bayrak yarışında ilk çıkanlar Barış ile Sercan oldu. Bu iki yarışmacıdan Sercan, parkuru ilk bitirip avantajı takımına kazandırdı. Atışlara önce başlayan Sercan, nefes nefese izlenen bu anlarda rakibine sayıyı vermedi. Skoru 10-9 yapan mavi takım, Survivor 2020'de iletişim oyununu kazanan takım oldu.

İLETİŞİM ÖDÜLÜNDE DUYGUSAL ANLAR

Survivor'da iletişim ödülünü kazanan mavi takım yarışmacıları Yasin, Cemal Can ve Sercan aylardır uzak kaldıkları aileleriyle ilk defa görüntülü konuşma imkanı buldu.


Alıntı
________________

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:39.