IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Türkiye Futbol Müsabakaları Sonuçları Türkiye'de Oynanan Futbol Müsabakaları Maç Sonuçları

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZaLim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2021, 21:01   #1
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fatih Karagümrük Galatasaray: 1-1

Süper Lig'de 12. haftasında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Zorlu karşılaşma sarı kırmızılıların son anlarda bulduğu golle 1-1 berabere bitti. İki takımın da 1'er puanı hanesine yazdırdığı maçta Galatasaray, 21 puana yükseldi.

Fatih Karagümrük Galatasaray: 1-1

Fatih Karagümrük'ün golü 69. dakikada Bertolacci'den geldi. Galatasaray'ın golünü ise 88. dakikada Mostafa Mohamed kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Karagümrük puanını 19'a çıkardı. Galatasaray ise puanını 21'e yükseltti.

ÖMER BAYRAM LİGDE İLK KEZ 11'DE

Fatih Terim'in VavaCars Fatih Karagümrük karşısında ilk 11'de şans verdiği Ömer Bayram, ligde ilk kez bir maçta ilk 11'de kendisine yer buldu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda PSV Eindhoven'a karşı oynanan karşılaşmalarda ilk 11'de yer alan Ömer Bayram, Fatih Karagümrük maçına kadar olan süreçte ise ligde 7 maçta oyuna sonradan dahil oldu.

BABEL VE EMRE KILINÇ İLK 11'E GERİ DÖNDÜ

Galatasaray'da Fatih Karagümrük mücadelesinde ilk 11'de başlayan Ryan Babel ligde 3, Emre Kılınç ise 5 maç sonra kendisine ilk 11'de yer buldu. Hollandalı oyuncu Ryan Babel, Spor Toto Süper Lig'de son olarak 8'inci haftada oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasına 11'de başlarken Ömer Bayram ise 6'ncı haftada oynanan Yukatel Kayserispor karşılaşmasında ilk 11'de görev almıştı.

GALATASARAY'DA 2 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekip, VavaCars Fatih Karagümrük karşısına 2 oyuncusundan yoksun olarak çıktı. Sakatlığı süren ve tedavisine Fransa'da devam edilen Sacha Boey ile düz koşulara başlayan Arda Turan, karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.

FARIOLI'DEN 3 DEĞİŞİKLİK

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli ise ligde geçtiğimiz hafta oynanan Yukatel Kayserispor maçının kadrosuna göre ilk 11'de 3 değişiklik yaparak Galatasaray karşısına çıktı. Genç teknik adam, cezalı olan Luckassen yerine Hedenstad'a, Bertolacci yerine Ahmed Musa'ya, Emre Mor yerine ise Karamoh'a şans verdi. Fatih Karagümrük, Galatasaray mücadelesinde sahaya, Viviano - Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Zukanovic, Caner Erkin, Biglia, Jimmy Durmaz, Karamoh, Borini, Musa ve Pesic ilk 11'i ile çıktı.

JIMMY DURMAZ ESKİ TAKIMINA KARŞI İLK 11'DE, EMRE MOR YEDEK

VavaCars Fatih Karagümrük'te bir dönem Galatasaray formasını giyen iki isimden Jimmy Durmaz ilk 11'de kendisine yer bulurken, Emre Mor ise yedekler arasında yer aldı.

MEDHI BENATIA 4 MAÇ SONRA KADRODA

Fatih Karagümrük'ün yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Faslı savunma oyuncusu Medhi Benatia, 4 maç aranın ardından kadroya geri döndü. Ligde son olarak 7'nci haftada oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında ilk 11'de kendisine yer bulan 34 yaşındaki oyuncu, Galatasaray karşılaşmasına yedekler arasında başladı.


Alıntı..

________________

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."
 
Alt 07 Kasım 2021, 21:03   #2
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hepsi Fatih terim in yuzunden!!

 
Alt 07 Kasım 2021, 21:06   #3
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

yazık, ne desek boş. Bizim maçta verilmeyen 2 penaltı var, hadi penaltı'yı geçtim. TERİM'de de sıkıntı var. Süper lig'in en çok korner kullanan takımıyız ancak korner'den tek gol yok, olmamasına rağmen hala korner'i aynı şekilde kullanıyorlar. Yeni bir şeyler denemek kimsenin neden aklına gelmez onu da anlamış değilim.

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15.