IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Türkiye Futbol Müsabakaları Sonuçları Türkiye'de Oynanan Futbol Müsabakaları Maç Sonuçları

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Siyahizm


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2021, 21:31   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanına konuk oldu. Sarı lacivertliler kötü gidişe devam etti ve Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı lacivertler maçın ilk 10 dakikasında yediği iki golle Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Konyaspor - Fenerbahçe maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Soner Dikmen ve 11. dakikada Abdülkerim Bardakçı attı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, 41. dakikada üç değişiklik yaptı. İrfan Can, Novak ve Serdar Dursun üçlüsü Pelkas, Sangare ve Rossi'nin yerine oyuna girdi. İkinci yarıda baskısını artıran Fenerbahçe'de Valencia'nın 58. dakikadaki rövaşatası üst direkten geri döndü.

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 84. dakikada attığı frikik golüyle farkı 1'e indirdi.

Üst üste 3. yenilgisini alan Fenerbahçe, 19 puanda kaldı ve zirvenin 8 puan gerisine düştü. Konyaspor ise üst üste 2. galibiyetini alarak 20 puana yükseldi.

Fenerbahçe, gelecek hafta sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Konyaspor ise Göztepe deplasmanına gidecek.

PEREIRA'DAN İLK 11'DE DEĞİŞİKLİK
Süper Lig'in 11. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçının ilk 11'ine göre 2 oyuncu değişikliğiyle sahada yer aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ligin 10. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de yer alan kaleci Berke Özer ile Serdar Dursun'un yerine, kaleci Altay Bayındır ile Valencia'ya ilk 11'de yer verdi.

Sarı-lacivertlilerde kart cezalısı Biright Osayi-Samuel ile Serdar Aziz ve Mesut Özil kadroda yer almazken Brezilyalı oyuncu Luiz Gustavo ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe karşılaşmaya; Altay Bayındır, Kim, Tisserand, Szalai, Gustavo, Zajc, Nazım Sangare, Ferdi Kadıoğlu, Valencia, Pelkas, Rossi ilk 11'i ile çıktı.

KONYASPOR'DA 2 DĞİŞİKLİK
İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da geçen haftaYukatel Kayserispor ile yaptıkları maçın 11'ine göre takımını 2 değişiklikle sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Yukatel Kayserispor maçının ilk 11'inde yer alan Ahmed Hassan ve Hadziahmetovic'in yerine Cikalleshi ve Soner Dikmen'i ilk 11'e dahil etti.

Konyaspor karşılaşmaya; Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Serdar Gürler, Oğulcan Ülgün, Soner Dikmen, Bytyqi, Cikalleshi, Çekiçi ilk 11'i ile başladı.

Yeşil-beyazlı ekipte, sakatlığı nedeniyle Ahmed Hassan kadroda yer almadı.

Öte yandan Konyasporlu taraftarlar, yüzde 50 kapasiteye yakın tribünlerdeki yerini aldı.


MAÇ DETAYLARI

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşcıoğlu, Erdem Bayık

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Serdar Gürler, Oğulcan Ülgün, Soner Dikmen, Bytyqi, Cikalleshi, Çekiçi

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Kim, Tisserand, Szalai, Gustavo, Zajc, Nazım Sangare (Dk. 40 Novak), Ferdi Kadıoğlu, Valencia, Pelkas (Dk. 40 İrfan Can Kahveci), Rossi (Dk. 40 Serdar Dursun)

Goller: Dk. 2 Soner Dikmen, Dk. 10 Abdülkerim Bardakçı (İttifak Holding Konyaspor)
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 30 Ekim 2021, 21:32   #2
Standart

fenerim yaa (:

________________

No MoRe DramA
 
Alt 30 Ekim 2021, 22:26   #3
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Fener takımı bu oyun anlayışıyla sezon sonunu getiremez. Bu kadar net söylüyorum. Topla daha fazla oynayan taraf gibi görünse de bal yapmayan arı misali şuursuzca top dolaştırıyorlar sahada. Yine çabalayan, didinen Enner Valencia... Pozisyonlar da buldu ama çerçeveyi bulamadı. Ardından şanssız bir sakatlık... Yetmedi Altay Bayındır da şanssız biçimde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Fenerbahçe, müsabakanın kalan kısmını 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Rengimiz ne olursa olsun futbolcu sağlığı herşeyden önce gelir. Geçmiş olsun Valencia, geçmiş olsun Altay. İnşallah en kısa zamanda sahalara daha güçlü biçimde dönersiniz.

İrfan Can Kahveci'nin seyir zevki açısından muhteşem ve jeneriklik golü de oyunun kaderini değiştirmeye yetmedi.

Galibiyeti sonuna kadar hak ederek 3 puanı hanesine yazdıran Konyaspor'u tebrik ederim.

 
Alt 30 Ekim 2021, 22:53   #4
Emektar
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Felaket tellalı Ali Koç şimdi nereye çağıracak taraftarı?Daha 8. haftada haklı kararlara rağmen hakem diye ortalığı yangın yerine çeviren şimdi ne diyecek?

İşin garip tarafı,taraftarın hocanın işe yaramayan taktiğini ve kadronun yetersizliğine ses çıkarmayıp Koç'un arkasından sokaklara çıkması...

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:32.