IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 2 Post By AutoMatiC


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2021, 00:14   #1
Standart Kaliteli Chat Siteleri Hangileri?

Kaliteli Chat Siteleri Hangileri?

İlerleyen teknoloji sayesinde birçok uygulamayla pek çok kişiyle oturduğumuz yerden arkadaşlık kurabilmekteyiz. Üstelik bu uygulamalar sayesinde görüntülü, mesajlaşarak, sesli mesaj göndermek gibi her türlü imkanımız da mevcut. Ancak bazı uygulamalar güvenilir olurken bazı uygulamalar da güvenilir değildir.

Kaliteli (Güvenilir) Chat Siteleri

Güzel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için artık evinizden çıkmaya bile gerek yok. Bu chat siteleri hem güvenilir hem de kolay bir hizmet sunmakta. İlk olarak Who internet sitesi hem kullanıcılarından tam puan almış hem de üyelik almanız çok kolay olan bir sitedir. Yoğun kitlesi olan bu sitede arkadaşlık kurmanız ve chat yapmanız çok kolaydır. En büyük ve kaliteli internet sitesi olarak kendini adlandıran [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine çok fazla kullanıcısı olduğu için sizlere kaliteli bir hizmet sunmakta. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet sitesi de chat yapmanız için kolay bir internet sitesidir. Üstelik güvenlik kurallarına uyarak tasarlanmıştır. En kaliteli olarak sayabileceğimiz chat siteleri arasına yine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da girmektedir.

Kolay üyeliği ve geniş kitlesi pek çok kullanıcının chat yaptığı bir internet sitesine dönüştürmüştür. Özel olmayan kişisel bilgilerinizi alarak (isim soyisim isteğe bağlı telefon numarası gibi) kolay bir şekilde üye olabileceğiniz kaliteli internet sitesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dur. Burada çok fazla kullanıcı vardır ve chat yaptığınız kişiyle mesajlarınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Yine aynı kalitede [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinde canlı chatler yapabilir istediğiniz kişiyi arkadaş olarak ekleyebilirsiniz. Uzun süredir (1998'den itibaren) hizmet veren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet sitesi de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yapabilmek için pek çok ayrıcalığa ulaşabildiğiniz internet siteleri arasındadır.

Kaliteli Chat Uygulamaları

İlk sıraya whatsapp massenger'ı koyabiliriz çünkü bu uygulama uçtan uca şifreleme sayesinde tamamen güvenilir ve kaliteli bir hizmet vermekte. Görüntülü arama, sesli mesaj gönderme ve arama yaparken görüntüye çoklu kişi ekleme özelliklerine sahip. Google play store'dan ve apple store'dan uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. İkinci kaliteli chat sitesi ise Facebook'tur. Yine whatsapp uygulamasına bağlı olan facebook gerek içerisinde pek çok katılımcının bulunması gerekse mesajlaşmadaki kolaylığı sayesinde hem rahat arkadaşlık edinebilecek hem de görüntülü, sesli ve yazılı olarak chat yapabileceksiniz.

Üçüncü sırada Tinder uygulaması var bu uygulama ile çok kolay arkadaşlık kurabilecek ve chat yapmaya başlayabileceksiniz. Dördüncü sırada İnstagram uygulaması ülkemizde ve dünyada çok fazla kullanıcının oluşturduğu bir platform olduğu için kolay bir şekilde arkadaş edinebilir ve var olan arkadaşınızla da sevgilinizle kolay chat yapabilirsiniz. Bu uygulamada görüntülü arama sesli arama gibi pek çok özellik mevcuttur. Kaliteli ve güvenilir bir sitedir üstelik facebook'a bağlı bir uygulamadır.

Chat Yaptığım Siteler Kişisel Bilgilerimle Bir İşlem Yapabilir Mi?

Kesin olarak güvenmediğiniz hiçbir chat sitesine isim, soyisim gerekirse telefon numaranız dışında TC kimlik numarası gibi bilgilerinizi paylaşmayın. Çünkü sizler bu bilgilerinizi paylaştığınız takdirde sizi dolandırmak gibi daha pek çok işlemi yapabilmektedirler.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 09 Temmuz 2021, 00:52   #2
Standart

emeginize kaleminize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 09 Temmuz 2021, 01:42   #3
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kaleminize emeğinize sağlık

________________

Kaliteli Chat Siteleri Hangileri?
 
Alt 09 Temmuz 2021, 09:05   #4
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abisimmmm emegine kalemine sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:49.