IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Artist
  • 1 Post By Pia


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2021, 16:09   #1
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Geveze Mobil Sohbet

Geveze Mobil Sohbet

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Odaları üzerinden günümüz teknolojisinin getirdiği yeniliklerle artık akıllı telefonlar üzerinden de sohbet edebilirsiniz. Mobil sohbet platfromu Geveze Mobil Sohbet ile dilediğiniz kadar özgürce chat yapabilirsiniz. Nerede olursanız olun internet bağlantısı olan her yerde kolaylıkla giriş yaparak sohbet odalarında istediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. Sohbet etmenin en kolay yolu şimdi geveze mobil sohbet odalarında sizleri bekliyor.

Mobil Sohbet


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet üzerinden kullanıcıların akıllı cep telefonlarıyla internet tarayıcılarından sohbet chat aramaları yaparak erişim sağladığı sohbet ağlarıdır. Bu sohbet sitelerine telefon uygulamaları aracılığı ile sunucu üzerinden de erişim sağlayabilmektedirler. Bu sayede sabit bir yerde olmadan masa başında vakit geçirmek zorunda olmadan istedikleri kadar sohbet etme imkanına sahiptirler. Günün her saatinde sohbet sitelerine giriş yaparak sohbet odalarında bulunan kullanıcılarla rahatlıkla sohbet etmektedirler. Bir çok kullanıcının artık akıllı cep telefonlarından sohbet etmek istemeleri sohbet ve chat sitelerini de bu yönde kendini geliştirmeye yönlendirmektedir. Mobil Sohbet ve Chat yapabilme imkanı veren sitelerden biri de Geveze sohbet sitesidir. Geveze sohbet odalarında da mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla erişim sağlanarak sohbet edebilir ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Sohbet Odaları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nda erişim sağladıktan sonra kolay sohbet menüsü sayesinde odalar arasında geçişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Geveze Mobil chat ve sohbet kullanıcılarına bu imkanı sağladığı gibi hiç bir ücret söz konusu olmadan bu hizmeti devam ettirmektedir. Kullanıcılarının birbirleriyle seviyeli bir sohbet ortamında olması için gerekli düzeni ve güvenliği sağlamaktadır. Sizler istediğiniz her yerden istediğiniz zaman sohbet edebilesiniz diye Geveze Mobil Sohbet odaları daima erişime açık bulunmaktadır. Günün her saatinde giriş yaparak sohbet edebilirsiniz. Sohbet odalarında bulunan kullanıcılarla bir çok konu üzerinde sohbet edebilirsiniz. Sosyal platformlara göre sohbet odalarında daha kolay arkadaşlık kurabilirsiniz. Sohbet odaları içerisinde birebir olarak insanlarla sohbet etme imkanına sahipsiniz. Yeni chat arkadaşlıkları Geveze mobil sohbet odalarında sizleri bekliyor. Siz de hemen bu platformu kullanarak yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar için sohbet sitemize akıllı cep telefonlarınızdan giriş yapıp sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Geveze Mobil sohbet sohbetin en trend hali sizleri bekliyor. Herkese iyi sohbetler dileriz.

Editör: Mesafe

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Linke tıklamak için;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 04 Temmuz 2021, 16:10   #2
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kaleminize ve emeklerinize sağlık başkan

________________

Geveze Mobil Sohbet
 
Alt 05 Temmuz 2021, 09:25   #3
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Saruhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaleminize ve emeklerinize sağlık başkan
Teşekkürler baskan

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:57.