IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Trendsohbet.Com Makaleler (https://www.ircrehberi.net/trendsohbet-com-makaleler/)
-   -   Hayallerimizin Anahtarı (https://www.ircrehberi.net/trendsohbet-com-makaleler/63941-hayallerimizin-anahtari.html)

Pia 05 Nisan 2021 00:21

Hayallerimizin Anahtarı
 
Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için iki önemli özelliğe sahip olmalıyız. Bunlardan birincisi doğru ve yeterli bilgiye sahip olmak, ikincisi ise olumlu zihniyet. Çoğu insan olumlu zihniyet konusunu önemsemez ve sonuç olarak da istedikleri zaman istedikleri amaca ulaşmakta başarısız olur.

Bir şeyi başarmada doğru zihinsel yaklaşım çok önemlidir. Günümüzde bilgiye ulaşmakta çoğu kişi bir sıkıntı yaşamıyor. Doğru bilgiye ulaşmak da o kadar zor değil. İmkânları dahilinde, hemen herkes gerekli becerileri edinip amaçlarına ulaşmak için gerekli stratejileri geliştirebilir. Fakat “Kilit nokta nedir?” sorusunun cevabı yapıcı zihniyettir. İşte çoğu kişinin problem yaşadığı nokta bu.


Vincent Grant, kitabında başarılı bir zihinsel yaklaşım oluşturmanın anahtarını yüksek motivasyon, kararlılık ve irade olarak veriyor. Evet, belki hayallerimize ulaşmakta öngöremediğimiz engellerle karşılaşabiliriz. Fakat motivasyon, kararlılık ve irade üzerinde çalışırsak bunların üstesinden gelmemek için hiçbir neden yok.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi