IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Trabzonspor (https://www.ircrehberi.net/trabzonspor/)
-   -   Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti (https://www.ircrehberi.net/trabzonspor/8005-trabzonspor-sivassporu-2-1-maglup-etti.html)

Discorium 16 Şubat 2020 18:23

Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti
 
Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-1 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında Demir Grup Sivasspor'u evinde konuk etti. Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadeleyi bordo-mavili takım 2-1 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Sörloth ve 44. dakikada Caner Osmanpaşa kendi kalesine attı.

Sivasspor'un golünü 90+3. dakikada Yatabare kaydetti. Bu sonuçla puanını 44'e çıkaran Trabzonspor, liderlik koltuğuna oturdu. Sivasspor ise 42 puanda kaldı.

OBİ MİKEL BEŞİKTAŞ'A KARŞI YOK

Lider Trabzonspor önümüzdeki hafta Beşiktaş'a konuk olacak. Ligde 4 maçtır kazanamayan Sivasspor ise Alanyaspor ile karşılaşacak. Öte yandan maçın son anlarında sarı kart gören Obi Mikel, Beşiktaş ile oynanacak olan mücadelede forma giyemeyecek.


MAÇA YOĞUN İLGİ

Bordo-mavili taraftarlar, Medical Park Stadyumu tribünlerinin tamamına yakınını doldurarak takımlarına büyük destek verdi. Demir Grup Sivasspor taraftarları da misafir takım tribünde yer alarak takımlarını Trabzon deplasmanında yalnız bırakmadı.

alıntı..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi