IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2020, 18:19   #1
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trabzonspor transferde fırtınalar estirecek! En az 7 oyuncu....

Trabzonspor transferde fırtınalar estirecek! En az 7 oyuncu....

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer stratejisini belirledi. Transferde fırtınalar estirmesi beklenen bordo-mavili takım, takıma en az 7 takviye yapmak istiyor..

Yeni sezon harcama limitlerinin açıklanmasıyla Trabzonspor'un transferde izleyeceği yol da büyük oranda netlik kazandı. Karadeniz ekibi en az 7 transfer yapmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon özellikle stoper bölgesinde ciddi sorunlar yaşayan bordo-mavililer bu bölgeye iki takviye hedefliyor. Mevcut kadrodaki bazı stoperlerle yolları ayıracak olan yönetim, 19 yaşındaki Atakan Gündüz ile Feyenord'daki kiralık sözleşmesi sona eren Edgar Ie'yi de savunmada 'alternatif' olarak takımda tutmayı düşünüyor..

Trabzonspor için Kouyate iddiası.

Trabzonspor transferde fırtınalar estirecek! En az 7 oyuncu....

Merkez orta sahaya transfer yapmak isteyen Trabzonspor için İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre menajerler bordo-mavililere Crystal Palace forması giyen Kouyate'yi önerdi..

Ön liberoya takviye yapacak olan Trabzonspor için Cheikhou Kouyate iddiası geldi. 30 yaşındaki oyuncuyu menajerlerin önerdiği belirtiliyor. Senegalli futbolcu, Sörloth'un kiralandığı Crystal Palace'ta forma giyiyor. Premier Lig'de bu sezon 35 maçta oynayan ve 1 gol+1 asistlik skor katkısı yapan Kouyate, Senegal Milli Takımı'nın da (57 maç/3 gol) gedikli isimlerinden. Kouyate için Sörloth'daki gibi kiralama formülü gündemde..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:52.