IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2020, 10:50   #1
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp: Efsanemiz Cemil Usta'yı onurlandırıyoruz.

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp: Efsanemiz Cemil Usta'yı onurlandırıyoruz.

Tabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Fotomaç’a konuştu. Alp “Camianın enerjisi mükemmel. Futbolcularımız göğsümüzü kabartıyor. Efsanemiz Cemil Usta'yı onurlandırıyoruz” dedi..


Karadeniz devinde asbaşkan Mehmet Yiğit Alp hem şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini söyledi. Fotomaç'a açıklamalarda bulunan Alp "Sıkıntılı dönemleri geride bıraktık. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, çalışanlarımız, başkanımız, yönetim kurulumuz ve camiamız mükemmel bir uyum sağladı. Herkes yürekten çalışıyor. Tüm enerjisini Trabzonspor için harcıyor. Futbolcu arkadaşlarımız saha içinde başarılarıyla yüreklerimizi kabartıyor" ifadelerini kullandı..

ŞANINA YAKIŞACAK.

Mehmet Yiğit Alp, kendilerine koydukları hedef doğrultusunda ilerlediklerini kaydetti. Alp "Efsane kaptanımız Dozer Cemil Usta'nın adının verildiği sezonda onun şanına, ruhuna, karakterine yakışır bir dönem geçirmek istiyorduk. Şimdi iki kupaya da yakınız. Efsanenin ruhuyla yarınlara yürüyoruz. Bu süreci çifte kupa ile taçlandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Mehmet Yiğit Alp, yakaladıkları başarının temelinde öze dönüş ve bütünlüğün olduğunu vurguladı..

Turgay Demir: Trabzonspor şampiyon olursa önümüzdeki 5 seneye damga vurur.



İKİ KUPA SÜPER OLUR.

Karadeniz ekibinin başarılı sol beki Filip Novak, hedeflerinin sezonu çifte kupa ile tamamlamak olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu "İyi bir takımız. Saha içinde herkes birbirine yardım ediyor. Saha dışında da arkadaşlık üst düzeyde. Başarımızın altında yatan en büyük etken de belki bu. İki kupa kazanmak süper olur. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi..

KAVGALAR BİZİ YORMUŞTU.

"Son yıllarda çok ayrışmıştık. Çok kavga etmiş, sonunda da hepimiz yorulmuştuk. Artık bir çatı altında buluştuk. Birbirimize ve Trabzonspor'a olan inancımızı çok güçlü şekilde geri kazandık. Bir daha bunu bırakmayacağız. Bu bize sportif ve ekonomik manada çok fayda sağladı. Biz yanyana daha güzeliz, daha güçlüyüz, daha başarılıyız.

Yunus Emre SEL

.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:28.