IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2022, 16:24   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni iPhone SE için çıkış tarihi netleşti!

Apple, 2016 yılında hayatımıza soktuğu iPhone SE ailesine 3. nesil yeni bir model daha eklemeyi planlıyor. İşte detaylar...

Apple, ilk nesil iPhone SE modelini 2016 yılında tanıtmıştı. iPhone 5S’in kasasına sahip olan bu cihaz, temelinde iPhone 6S modelinin işlemcisinden güç alıyordu. Şirket bu modeli, büyük ekranlı cihazları kullanamayan veya kompakt tasarım sevenler için üretmişti.

Aradan 4 yıl geçtikten sonra, 2020 yılında Apple, 2. nesil iPhone SE modelini duyurdu. Bu model ise, iPhone 11 ailesinde bulunan A13 Bionic işlemcisiyle birlikte piyasaya sürdü. Tasarım olarak ise iPhone 8‘in kasasına ve görüntüsüne sahipti. Şimdiyse 3. nesil üzerinde çalışmaların hız kazandığı, hatta çıkış tarihinin netleştiği konuşuluyor.

Bugün ortaya çıkan bir habere göre Apple, 2022’nin ilk etkinliği için Mart ve Nisan aylarını hedefliyor. Yapılacak bu lansmandaysa merakla beklenen 3. nesil iPhone SE modeli boy gösterecek. Tabii tasarım olarak yeni çentikli dizayna sahip iPhone Mini gibi mi olacak, yoksa bazı iddialardaki gibi iPhone 8Plus’ın kasasını mı kullanacak bilinmiyor.

Fakat iPhone 13 ailesinde kullanılan A15 işlemcisinden güç alacağı söyleniyor. Ayrıca cihazın 5G desteğiyle birlikte gelen ilk SE modeli olacağı da biliniyor. Fakat kamera sayısı ve kullanılacak lensler gibi kaputun altında bulunan diğer donanım özellikleri henüz sadece birer söylentiden ibaret.

Geçen yıl Apple, 20 Nisan’da AirTag izleme sistemini, yeni iPad Pro’yu ve M1 yongasıyla desteklenen 24 inç iMac modellerini tanıtmıştı. Ayrıca, Apple TV 4K’yı ve iPhone 12 ve 12 mini için yeni bir mor renk seçeneğini tanıtmak için bir etkinlik düzenlemişti.

020’deyse Apple, Covid-19’un en kendini en sert hissettirdiği Mart ayında beklenen bahar etkinliğini düzenlememişti. Fakat 18 Mart’ta, güncellenmiş MacBook Air ile iPad Pro modelleri ve 15 Nisan’da ikinci nesil iPhone SE dahil olmak üzere pek çok cihazı web sitesinde yayınladığı basın bültenleri ile duyurdu.

Fakat bu yıl her ne kadar yeni varyantların sayısı giderek artsa da bir etkinlik olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Tarih olarak direkt olarak bir gün bilgisi hiç bir kaynak tarafından paylaşılmasa da Mart ve Nisan aylarına kesin gözüyle bakılıyor.

Şirket, bu yıl ki bahar etkinliğindeyse, 3. nesil iPhone SE modeline ek olarak M1 Pro ve M1 Max yongalarına sahip yeni 27 inç iMac ve üst düzey Mac mini modellerini duyurabilir. Özellikle gelen sızıntılardan anladığımız kadarıyla Mac’lerin çıkışına da kesin gözüyle bakılıyor.

alıntıdır.


Yeni iPhone SE için çıkış tarihi netleşti!
________________

 
Alt 10 Ocak 2022, 16:48   #2
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tek sevmediğim telefondur iphone

 
Alt 17 Ocak 2022, 06:24   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bana çok itici geliyor bu telefon nedense.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:14.