IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sterben


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2021, 19:08   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Telefona Google Pixel Launcher Nasıl Kurulur?

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzu marka ve modelden bağımsız olarak Google Pixel arayüzüyle kullanmak ister misiniz? Cevabınız evet ise Google Pixel Launcher indirmeli ve varsayılan olarak seçmelisiniz. Gelin Google Pixel Launcher nedir, nasıl kurulur tüm detaylarıyla inceleyelim.
Bildiğiniz gibi Google Pixel modelleri ülkemizde satılmıyor. Telefonu alamıyoruz, bari arayüzünü kullanalım diyen Android kullanıcılarını düşünen Google; Google Play Store’da Google Pixel Launcher başlatıcısını sunuyor. Google Pixel Launcher ile Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda Google Pixel arayüzünü kullanabilirsiniz.
Google Pixel Launcher, uzun süre yalnızca APK olarak bulunabiliyordu. Ancak bir süredir artık Google Play Store üzerinden de kolayca indirilebiliyor. Bu başlatıcıyı indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey varsayılan olarak ayarlamak. Sonrası ise Google Pixel arayüzü. Gelin Google Pixel Launcher nedir, nasıl kurulur gibi merak edilen soruların yanıtlarını detaylarıyla inceleyelim.
Telefona Google Pixel Launcher Nasıl Kurulur?
Google Pixel Launcher nedir?

Tüm cihazlar bir başlatıcı ile birlikte gelir. Android işletim sistemine sahip cihazların başlatıcısı ise ya Google Now olur ya da cihaz markasının kendi geliştirdiği bir başlatıcı olur. Google Pixel Launcher ise Google tarafından, Google Pixel ve Google Pixel XL modelleri için geliştirilmiş olan bir başlatıcıdır.
Başlatıcı en geniş tanımıyla bir arayüz sunar. Bu arayüz sayesinde işletim sisteminin sunduğu özelliklerden ve cihazınızda yüklü olan mobil uygulamalardan yararlanırsınız. Google Pixel Launcher kurulumu yaparak marka ve model fark etmeksizin cihazınızı bir Google Pixel gibi kullanabilirsiniz.
Google Pixel Launcher nasıl kurulur?

  • Adım #1: Buradan Google Pixel Launcher başlatıcısını cihazınıza indirin.
  • Adım #2: Ayarlar sayfasını açın.
  • Adım #3: Uygulamalar sayfasını açın.
  • Adım #4: Dişli çark butonuna dokunarak Ayarlar ekranını açın.
  • Adım #5: Home App seçeneğine dokunun.
  • Adım #6: Başlatıcı olarak Google Pixel Launcher’ı seçin.
  • Adım #7: Cihazı yeniden başlatmanız gerekebilir.
  • Adım #8: İşlem tamam.
Telefona Google Pixel Launcher Nasıl Kurulur?
Android işletim sistemine sahip akıllı telefon arayüzünüzü Google Pixel olarak kullanmak için bu adımları izlemeniz yeterli. Adımlardaki sayfa adları marka ve modele göre değişiklik gösterse de önemli olan cihazın başlatıcı ayarlarını bulmak ve kullanılan başlatıcıyı değiştirmektir.
Eğer son yıllarda çıkan Android telefonlardan birini kullanıyorsanız Google Pixel Launcher indirmenize gerek kalmayabilir. Çünkü son modellerin bazılarında Google Pixel Launcher yüklü olarak geliyor. Yapmanız gereken tek şey ise bu başlatıcıyı varsayılan olarak seçmektir. Sonrası Google Pixel arayüzü ile keyifli bir deneyim.
Neden Google Pixel Launcher kullanmalıyım?

Açık konuşmak gerekirse Google Pixel Launcher çok da ahım şahım bir başlatıcı değil. Cihaz markasının sunduğu farklı temaları kullanarak çok daha keyifli bir arayüze ulaşmanız bile mümkün. Ancak insan her zaman ulaşamadığını ister, Google Pixel Launcher da ulaşamadığımız Google Pixel arayüzünü veriyor.
Google Pixel Launcher başlatıcısını varsayılan olarak seçtikten sonra hava durumu ve uygulama önerileri gibi bazı ayarları yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Eğer cihazınızın kendi arayüzüne alıştıysanız Google Pixel Launcher ilk zamanlarda biraz zayıf görünebilir. Ancak özelleştirme seçeneklerini keşfettikçe bu başlatıcının sunduklarına alışabilirsiniz.
Tercih edebileceğiniz diğer başlatıcılar:

  • Action Launcher
  • Apex Launcher
  • Nova Launcher
Her şeyi özelleştirin: Action Launcher

Telefona Google Pixel Launcher Nasıl Kurulur?
Action Launcher; Quicktheme ile özel duvar kağıtları, Quickbar ile özelleştirilebilir Google arama çubuğu, Cover ile özelleştirilebilir klasörler, Shutter ile kendiniz oluşturabileceğiniz widget’lar, Quickdrawer ile özel uygulama listelemeleri sunuyor. Hem telefon hem de tablette kullanılabilen Action Launcher, Android kullanıcıları ekranda ne görmek isterlerse tam olarak onu görmelerini sağlıyor.



Üst düzey güvenlik sağlayın: Apex Launcher

Telefona Google Pixel Launcher Nasıl Kurulur?
Apex Launcher, sunduğu yüzlerce farklı tema ve uygulama simgesi seçenekleri ile kullanıcılarına bambaşka bir arayüz tasarlama fırsatı sunuyor ancak öne çıkan özelliği bu değil. Apex Launcher, cihazınızda bulunan her bir mobil uygulamayı şifrelemenizi sağlıyor. Dilerseniz her bir uygulama için benzersiz şifreler oluşturarak güvenlik seviyenizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Izgara düzenini yerle bir edin: Nova Launcher

Telefona Google Pixel Launcher Nasıl Kurulur?
Android telefonunuzdaki uygulama simgelerini ve widget’ları belirli bir ızgara düzenine göre yerleştirmek zorundasınızdır. Nova Launcher bu zorunluluğu ortadan kaldırıyor ve Android kullanıcılarının ekranını zevklerine göre düzenlemelerine imkan sağlıyor. Özel komutlar özelliği ile ekran dokunuşlarınıza işlev atayabilir ve mobil uygulamalarınızı kategorize ederek aradığınız her şeyin elinizin altında düzenli bir şekilde durmasını sağlayabilirsiniz.

Android telefonunuzda Google Pixel arayüzü kullanmanızı sağlayan Google Pixel Launcher nedir, nasıl kullanılır sorularını yanıtladık ve alternatif başlatıcılardan bahsettik. Google Pixel Launcher kullanıyorsanız kullanıcı deneyiminizi ve düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Alıntıdır.
 
Alt 07 Kasım 2021, 09:39   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Android telefonunuzdaki uygulama simgelerini ve widget’ları belirli bir ızgara düzenine göre yerleştirmek zorundasınızdır.

En sinir olduğumuz şeydir bence.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:37.