IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By ArDa
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2021, 17:37   #1
Standart En İyi Akıllı Telefonlar 2021 (POCO F3)

2. Poco f3

OnePlus 9 Pro gibi bir akıllı telefondan POCO gibi bir markaya geçtin diyebilirsiniz. Ama öyle değil dostlar. POCO, en iyi akıllı telefonlar listesine daha çok model sokacak gibi duruyor.

Xiaomi’den ayrılan ve yeni oluşumu başlatan markanın yeni telefonları çok iddialı ve amiral gemisi. En önemlisi fiyatlar çok iyi arkadaşlar. iPhone ile kıyaslarsak, fiyat açısından tabii ki yarısı kadar bir fiyat bile olmayacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tasarım

Xiaomi en iyi telefonlar listesine bir iki model daha sokacak gibi duruyor. Fakat bu modellerin tasarımları bir hayli benzeyecek. Aslında biraz OnePlus modeline de benziyor. Yanda üst köşeye konumlanmış ve çok daha geniş lensli kameralar var.

Ekrana dönüğüm zaman ekran konusunda çok bir şey söyleyemiyorum. Çünkü bu da bir gelenek haline geldi. Çentik alanı bitti ekranda gömülü kameralar başladı. POCO F3 telefonu da aynı şekilde ekranda gömülü kameraya sahip olan bir telefon. Sadece kamera alanı biraz daha küçük ve telefonun kenarları biraz daha düz.

Ekran Özellikleri

En iyi akıllı telefonlar, daha doğrusu en iyi Xiaomi akıllı telefonlar için en büyük handikap ekran. Normalde bu marka fiyatı aşağı tutacağım diyerek genelde LCD ekrana kullanıyor. Fakat işler POCO F3 ile değişiyor. Her zaman LCD kullanan marka AMOLED sisteme geçiş yapıyor.

Telefonun çözünürlüğü ise OnePlus ile karşılaştırılamaz bile. 1080 X 2400 piksel çözünürlük değeri ve bu değere bağlı olarak 395 PPi piksel yoğunluğu bulunuyor. Ekran boyutunu söylemedik. Ekran boyutu 6.67 inç. Yine bu telefonda da 120 Hz ekran yenileme hızı kullanılmış ama OnePlus kadar başarılı bir geçiş yok.

Teknik Özellikler ve Donanım

En iyi akıllı telefonlar listemizde daha çok model inceleyeceğiz ama baştan şunu söylemek isterim ki dediğimiz gibi genelde amiral gemisi telefonlar olacak. F3 içerisinde de bunu yansıtan Snapdragon 870 işlemcisi var.

Bu işlemciyi tanıyoruz. Apple’ın A14 serisine kafa tutmaya çalışan Snapdragon 865 işlemcisinin yenilenmiş olan versiyonu. Hız 3.2 GHz seviyesine kadar çıkmış. Amiral gemisi mi amiral gemisi.

Hem de 2021 yılı için geçerli olan bir amiral gemisi. RAM ise biraz az tutulmuş. 6 GB RAM standart modelin RAM seçeneği. 8 GB RAM ise maksimum olarak seçilebilecek olan RAM seçeneği. Depolama alanı RAM düşük olsa da değişmemiş. 128 GB var ve üst seviye içinde 256 GB depolama var.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kamera Özellikleri

Yazıyı baştan beri okuduysanız kamerası en iyi telefonlar için sadece MP değerinin yetmediğini anlayacaksınız. Mesela bu model, birçok rakibine karşı 48 MP ana kamera kullanıyor.

4K 30 fps çekim yapan kameranın eşlikçisi ise 8 MP ekstra geniş açılı kamera. 5 MP telefoto kamerası ile en azından telefoto konusunda geri kalmayalım diyen POCO F3, 20 MP değerinde de bir ön kamera sunuyor. Ön kamera genelde standart oluyor zaten.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Alıntı

Kaynak : Bilişim Uzmanı O. Özsezgi
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu ArDa tarafından (02 Haziran 2021 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 01 Haziran 2021, 20:29   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel telefonmuş ama bu marka için "5300 TL" çok para.

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 01 Haziran 2021, 20:32   #3
Standart

ifhone tek gecerim benzetmisler ama

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:00.