IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Allecra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2020, 08:59   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Honor 30 Lite Tanıtım Tarihi Netleşti

Honor 30 Lite Tanıtım Tarihi Netleşti

Honor 30 Lite Tanıtım Tarihi Netleşti

Huawei‘nin alt markası olan Honor‘un önümüzdeki günlerde yeni akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Çinli üreticinin tanıtacağı telefonlardan birinin Honor X10 Max olması beklenirken buna ek olarak Honor 30 Lite modelinin de tanıtılacağı düşünülüyor. Son açıklamalarla birlikte Honor 30 Lite tanıtım tarihi belli oldu! İşte detaylar

Honor 30 Lite tanıtım tarihi belli oldu!
Honor 30 Lite modeli bir süredir farklı sızıntılarla karşımıza çıkıyordu. Cihazın çıkış tarihi ile ilgili farklı iddialar ortaya atılsa da net bir bilgi bulunmuyordu. Çinli şirketin son yaptığı açıklamalara göre Honor 30 Lite modeli 2 Temmuz Perşembe günü X10 Max modeli ile birlikte tanıtılacak.

Honor 30 Lite Tanıtım Tarihi Netleşti

Honor 30 Lite modelinin özellikleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Fakat bazı sızıntılara göre Honor 30 Lite modelinin Mediatek Dimensity 800 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Cihazın kamera bölümünde ise 48 Megapiksel, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel değerinde üç adet arka kamera, 16 Megapiksel değerinde de bir adet selfie kamerasının bulunması bekleniyor. Ayrıca Honor 30 Lite modelinin 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh büyüklüğünde bir bataryadan beslenmesi de beklentiler arasında bulunuyor.

Honor 30 Lite modelinin fiyatı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. 2 Temmuz günü yapılacak olan lansmanda cihazla ilgili tüm detayların paylaşılması bekleniyor. Cihazla ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşıyor olacağız.

alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:16.