IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2020, 12:11   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart HONOR 30 Lite 5G

HONOR 30 Lite 5G'nin Üçlü Arka Kamera Kurulumunu Gösteren Görsel

Huawei'nin alt şirketi olan HONOR'ın merakla beklenen 5G akıllı telefon modelinden ilk görüntüler ortaya çıktı. Temmuz ayında piyasaya çıkması beklenen modelin üçlü kamera kurulumu dikkat çekti.
HONOR modellerinin Huawei’ninkilerle benzer tasarımları paylaştığını görmek oldukça yaygın bir durum. HONOR 30 Lite 5G'nin yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni model, temmuz ayında Çin'de HONOR 30 Youth Edition ismiyle piyasaya sürülecek ancak global pazarda HONOR 30 Lite 5G olarak bilinecek.
HONOR 30 Lite 5G'nin tasarımı yeni bir görselle ortaya çıktı ve bu görsel, bize arka yüze göz atma şansı sundu. Yeni modelle Huawei Enjoy Z 5G'nin arka tasarımı arasındaki benzerlik dikkat çekiyor. Ön tasarımı henüz bilinmeyen modelin bu konuda da Huawei Enjoy Z 5G’ye benzeyeceği düşünülüyor.
HONOR 30 Lite 5G'ye ilk bakış:

HONOR 30 Lite 5G
Görselde, cihazın arka panelinin sol üst köşesinde bulunan dikdörtgen bir modülün içinde yer alan üçlü kamera kurulumu görülebiliyor. Arka panelin sol alt köşesindeyse güneş ışınlarından esinlenilen bir desen mevcut. Son zamanlarda, modelin özellikleri de konuşulmaya başlanmıştı ve muhtemelen delikli kamera tasarıma sahip olabilecek 6,5 inçlik bir ekranın varlığından söz ediliyordu. HONOR 30 Lite 5G’nin, 1080 x 2400 piksel Full HD+ çözünürlüğe, 20:9 en boy oranına sahip olduğu ve 90 Hz yenileme hızını desteklediği biliniyor.
Yeni modelin içerisinde MediaTek MT6873 SoC (Dimensity 800) bulunuyor. Şu ana kadar telefonun RAM ve depolama kapasitelerinden bahsedilen bir sızıntı yok ancak cihazın 22,5 W hızlı şarjı destekleyen 4.000 mAh bataryaya sahip olacağı biliniyor. Android 10 tabanlı olması beklenen telefonun, 16 MP ön kamerası olacak. Arka kamera kurulumuysa 8 MP ve 2 MP sensörle desteklenen 48 MP'lik ana kameradan oluşacak.

Honor'ın Yeni Kablosuz Kulaklığı Magic Earbuds Türkiye'de: İşte Fiyatı ve Özellikleri

HONOR, akıllı telefonlarının yanı sıra ekosistem ürünleriyle de son dönemde önemli başarılara imza atan bir marka. Firma, özellikle akıllı telefonlarını giyilebilir teknoloji ve ekosistem ürünlerini de kullanıcılarla buluşturuyor.

Konu Ruyanur tarafından (25 Ağustos 2020 Saat 03:23 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:05.