IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2022, 16:06   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Android 13 ile Ses Çıkışı Seçme Menüsü Yenileniyor

Android 12 henüz çok yakın bir zamanda yayınlanmasına rağmen, halefi ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Android 13’ün, önemli tasarım değişiklikleri sunması beklenmese de bir sonraki sürümde daha küçük ancak direkt olarak kullanımı etkileyecek yenilikler olacak gibi gözüküyor. Son birkaç hafta içinde, Android 13 sürümü ile birlikte gelecek yenilikler ortaya çıkmaya başladı. Bugün ortaya çıkan yeni bir bilgi, ses çıkışı seçme menüsünün yeni sürümde bulunacağını göstermekte.

Android Police’e göre Google, Android 13’te ses çıkışı seçme menüsüne yeni bir tasarım kazandırmak için çalışıyor. Bahsi geçen menü, medya oynatıcının sağ üst köşesinde görünen bir düğme aracılığı ile açılıyor. Düğmeye tıklandığında, ses çıkışını yönlendirebilmek adına tüm mevcut cihazların bulunduğu bir menü karşımıza çıkıyor. Android 10 sürümü ile birlikte piyasaya sürülen menü, Android 11’de yeniden tasarlanmıştı. Şimdi ise özellik, büyük bir görsel revizyon alacak gibi görünüyor. Android Police tarafından paylaşılan ekran görüntüleri de bize yeni tasarım hakkında bir fikir vermekte.

Yeni tasarıma göz attığımızda, özelliğin hala eskisi gibi çalıştığını görüyoruz. Ancak, medya oynatıcıdaki düğmenin kaldırıldığını da söylemek mümkün. Bu arada, daha tutarlı bir görünüm için eski ses kaydırma düğmelerinin yerini yeni yuvarlak, kabarcıklı düğmeler almış. Ayrıca, seçili olan ses aygıtı bir onay işaretiyle vurgulanıyor. Bu esnada diğer aygıtlar da grileşiyor.

Son olarak Android 13 sürümünün ilk geliştirici önizlemesine henüz aylar olduğunu ve bu nedenle tasarımın bu süre zarfında değişikliğe uğrayabileceğini belirtelim.

alıntıdır.


Android 13 ile Ses Çıkışı Seçme Menüsü Yenileniyor
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:24.