IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AbC


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2021, 23:41   #1
AbC
AbC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? 26 Temmuz - 1 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

26 Temmuz- 1 Ağustos haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

26 Temmuz -1 Ağustos Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza Merkür ve Neptün’ün üçgen şeklindeki kesinleşmesi ile başlıyoruz. Problem yaşadığımız konularda daha affedici ve ılımlı tavırlar sergilediğimiz bir hafta olacak. Bu nedenle süreç boyu orta yolu bulmak çok daha kolay olabilir. Aynı zamanda Merkür ve Neptün üçgeni yaratıcılığımızı ortaya koymak adına bizleri oldukça destekliyor olacak.

Çarşamba günü Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle iletişim tarzımız daha keskin bir hal alabilir. Kendimizi olduğu gibi ortaya koyan bir ifade şeklimiz oluşabilir. İlişkilerimizde benim dediğim olsun tavrı içerisine girebiliriz. Bu tarz davranışlar ilişkilerimizdeki iletişimi zorlaştırabilir. Fikirlerimizi zorla kabul ettirmek yerine karşımızdaki kişilere yapacağımız övgü dolu sözler, istediğimiz iletişimin daha kolay olmasını sağlayabilir.

Çarşamba günü Retro hareketine Balık burcunda devam edecek olan Jüpiter, ilk olarak Kova burcunda Retro hareketine başlayacak. Jüpiter'in Kova burcunda Retro hareketi daha önceden kaçırdığımız fırsatları tekrar önümüze çıkarabilir. Özellikle eğitim, hukuk ve yurt dışı konularındaki kaçırdığımız fırsatlar, ekim ayına kadar gündemimiz olabilir. Kaçırdığımız fırsatlar ile ilgili farkındalığımız artabilir. Bu süreç içerisinde yeni ticari girişimlere başlamamak faydalı olacaktır. Yine bu dönemde siber saldırılar hız kazanabilir. Teknolojik aletler problem çıkarabilir.

Perşembe günü Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle harekete geçmek istediğimiz konularda daha detaycı olabiliriz. Eylemlerimizi en detaylı şekilde düşünerek gerçekleştirmek isteyebiliriz. Çalışma tempomuz bu süreçte hız kazanabilir. İş hayatımızda daha angarya işler ile boğuşmak durumunda kalabiliriz. Adımlarımızı daha stratejik atmak isteyebiliriz. Aşırı çalışmaktan dolayı sağlık sorunlarımız artabilir. Sağlık sektörü ile ilgili çalışmalar gündem olabilir.

Pazar günü saat 17:19’ da Merkür'ün Güneş ile yapacağı kavuşum dileklerimizi ve niyetlerimizi gerçekleştirme konusunda şifalı ve ilahi bir etkiyi getirecektir. Hafta sonu ne düşündüğümüze ne istediğimize oldukça dikkat etmemiz gerekiyor. Aklımızdan geçen her şey gerçeğe dönüşebilir.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan )

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, haftaya hızlı bir çalışma temposuyla giriş yapıyoruz. Gerçekleşecek olan Ay ve Neptün kavuşumu dargınlıklara sebep olabilir. Bu kavuşumun etkisiyle duygusal anlamda yaşadığımız yaralarımızı iyileştirmek daha kolay olacaktır. Duygusal konularda daha affedici bir tutum içine girebiliriz. Aynı zamanda bu süreçte alkol tüketimini konusunda dikkat etmeliyiz.

Çarşambadan itibaren kaybettiğimizi düşündüğümüz fırsatlar tekrar kapımızı çalabilir. Karar verirken iç sesimiz bizi doğru olana yönlendirecektir. Uzunca bir süredir aşk hayatımızda çözemediğimiz problemler sürpriz gelişmeler ile çözüme kavuşabilir. Perşembe günü Mars’ın Başak burcuna geçmesi ile iş hayatımızda bir takım problemleri çözmek durumunda kalabiliriz. Ev içinde yaşanacak ufak tefek kazalara ve sindirim sistemi rahatsızlıklarına da dikkat etmeliyiz.

Cuma günü yaşanacak olan Ay ve Plüton karesi ile ruhsal anlamda biraz bunalabiliriz. Cumartesi günü aşk hayatımızda duygularımız ile mantığımız arasında kalabiliriz. 1 Ağustos günü beklenmedik sürpriz gelişmeler ile moral ve motivasyonumuz artabilir.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, aşk hayatınızı oldukça destekleyen bir haftaya giriş yapıyoruz. Duygusal hayatınızda oldukça romantik etkiler içerisinde olacaksınız. Sadece detaylara fazla takılmamaya özen göstermelisiniz. İlişkisi olan Boğalar partnerlerinden olumlu destekler alabilir. Duygusal hayatı problemli olan Boğa burçları ise bu hafta yaşanacak sürpriz gelişmeler ile problemlerini çözebilir. Partneri olmayan Boğa burçları ise romantik bir ortamda hayatlarının aşkı ile tanışabilir.

27 Temmuz’da yaşanacak olan Ay ve Neptün kavuşumu arkadaşlık ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşanmasına sebep olabilir. 28 Temmuz’da ise Jüpiter’in Kova burcunda yapacağı Retro kariyer hayatınızda kaçırdığınız fırsatları geri getirebilir. Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ailevi ilişkilerde uzunca suredir yaşanan gerginlikleri sonlandırabilir. Mars’ın Başak burcuna geçmesi iş temponuzu arttıracaktır. Geçmişte başvurduğunuz işlerden olumlu dönüşler alabilirsiniz. Pazar günü yaşanacak olan Merkür ve Güneş kavuşumunda duygusal hayatınızda beklenti içerisinde olduğunuz konularda şifalanabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, tüm hafta boyunca para konuları gündeminiz olacaktır. Para ve yatırım konuları ile ilgili iletişim trafiğiniz hafta genelinde yoğun geçecek. Merkür'ün Aslan burcuna geçmesi ile ebeveynleriniz ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte kısa eğitimlere seminerlere ve atölyelere katılabilir ve verimli sonuçlar alabilirsiniz.

Jüpiter'in Retro hareketi gelecek hedefleriniz ile ilgili yeni bir yapılanma dönemi içine girmenizi sağlayabilir. Kendinize yeni vizyonlar oluşturabilirsiniz.

Mars’ın Başak burcuna geçmesi ailevi konularda huzursuzluklar yaşanmasına neden olabilir. Ev içinde değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Eşiniz ile yaşayacağınız fikir ayrılıkları çatışmalar yaşanmasına sebep olabilir. Bu nedenle abartılı davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Pazar günü yaşanacak olan Merkür ve Güneş kavuşumunda ise gerçekleşmesini istediğiniz bir konuda sizden yaşça büyük bir erkekten destek alabilirsiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, haftaya Kova dolunayının etkileri ile başlıyoruz. Parasal konular ve sağlık konuları hafta boyunca gündeminizi oluşturacak. Temmuz ayının başında yaşanan problemleri tekrar masaya yatırıp çözüme kavuşturmanız gerekebilir. Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi doğru ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle eleştirilere kapalı olabilir, ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Perşembe günü Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle birlikte parasal konularda kaynaklarınızı yönetmekle ilgili yeni planlamalar içine girebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınızdaki büyük krizleri de çözebilirsiniz. Hafta genelinde özel ilişkilerinizin iş hayatınızı etkilemesine izin vermemeniz gerekiyor. Hafta sonu ise uzun süredir beklenti içerisinde olduğunuz bir konunun çözüme ulaşması ile rahat bir nefes alabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, kendinizi daha net ve daha güçlü ifade edeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Çarşamba günü itibariyle hayatınızda radikal kararlar alabilirsiniz. Hatta kendi hayatınız ile ilgili alacağınız kararlara yapacağınız konuşmalar sizi bile şaşırtabilir. Ayrıca alacağınız haberler şok etkisi yaratabilir. Bu süreçte emin olmadığınız konularda fevri çıkışlardan uzak durun.

Jüpiter'in Balık burcunda yaptığı Retro, geçtiğimiz iki aylık süreçte aşk hayatınızda üzerinizde baskı hissetmenize neden oldu. Jüpiter'in Kova burcunda yapacağı Retro ile ikili ilişkilerinizde Ekim ayına kadar şanslı olacaksınız. Geçmişte yarım kalan ilişkiler tekrar hayatınızda yer alabilir ve olumlu tamamlanmalar yaşanabilir. Mars’ın Başak burcuna geçmesi kazançlarınızı arttırma konusunda efor sarf etmenizi sağlayabilir ama bu süreçte kazançlarınız artarken harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Perşembe günü ise özellikle abartılı davranışlardan kaçınmanız gerekiyor. Pazar günü Merkür'ün Güneş ile kavuşumu sayesinde her türlü dilek ve niyetler gerçek olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, Merkür ve Neptün üçgeni ile haftaya aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde olumlu destekler alarak giriş yapıyor olacaksınız. İlişkileriniz de kendinizi oldukça kolay ifade edeceğiniz bir hafta olacak. Paylaşımlarınız oldukça romantik ve duygusal olabilir. Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle biraz daha içe dönük olmayı tercih edebilirsiniz. Hayatınızın her alanında kendi içinizde bir muhakeme yapabilirsiniz.

Merkür’ün Aslan burcunda olması aynı zamanda sağlık ve çalışma koşulları ile ilgili konuları da gündeminiz yapabilir. İş hayatınızda yaşayacağınız beklenmedik durumları soğuk kanlı olarak yürütmek gerekebilir. Bu süreçte keskin dilli olmamaya özen göstermelisiniz. Jüpiter'in Kova burcuna geçmesiyle işlerinizde artış söz konusu olabilir hatta yeni ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. İş arayan Başak burçları bu dönemde oldukça güzel etkiler altında olacaktır. Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle ise kişisel planlarınızda risk alabilirsiniz. Stres kaynaklı sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz. Hafta sonu ise Merkür ve Jüpiter kavuşumu ile aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

TERAZİ YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, haftaya inişli ve çıkışlı bir enerji ile başlıyoruz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir bu nedenle yönetmekte zorlanabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkilere özlem duyabilirsiniz bu nedenle zihniniz karışabilir.

Çarşamba günü Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle duygusal hayatınızda partneriniz ile restleşmeler içine girebilirsiniz. Bu durum ilişkinize zarar verebileceğinden dikkatli olmakta fayda var. Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle sosyal ortamlarda ve arkadaş gruplarında aranan kişi olabilir, sanatsal etkinlikler içinde yer alabilirsiniz. Ekip işlerinde ve ortaklaşa yapılan işlerde yer alıp başarılara imza atabilirsiniz. Jüpiter'in Kova burcuna geçmesi ile yaratıcılığınızı ön plana çıkabilir. Hafta sonu ise Merkür ve Güneş kavuşumu ile hiç beklemediğiniz bir fırsat kapınızı çalabilir ve hayatınızla ilgili sizi heyecanlandıran radikal kararlar alabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, Merkür ve Neptün üçgeni ile hafta başında hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koymakta oldukça başarılı olacağınız bu akışta moral ve motivasyonunuz artacaktır.

Çarşamba günü Merkür'ün Aslan burcuna geçmesi, çalışma ortamında yöneticileriniz ile olan iletişiminiz güçlendirecektir. İş hayatınız ile ilgili toplantılarda ön plana çıkabilir güçlü projeler içerisinde yer alma fırsatı elde edebilirsiniz. Jüpiter'in Kova burcuna geçmesiyle aile büyüklerinden gayrimenkul alım satım işlerinde destekler alabilirsiniz. Marsın Başak burcuna geçmesiyle belli bir amaç doğrultusunda topluluklara dahil olabilir, sosyal sorumluluk projeleri içinde yer alabilirsiniz. Arkadaş grupları içerisinde eleştirel tavırda olmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu ise Merkür ve Güneş kavuşumu aile ile yapılacak sürpriz bir tatili gündem yapabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, haftaya aile içi iletişimin hız kazanmasıyla başlıyoruz. Uzunca bir süredir aile içinde çözülemeyen bir problem varsa affedici ve toparlayıcı bir tavır ile problemlerinizi çözebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle yeni hayaller, yeni hedefler, ticari girişimler, akademik kariyer ve uzun mesafe yolculuklar konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni başvurular yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak.

Jüpiter'in Kova burcuna geçmesi para getiren projeleri hayatınıza çekebilir. Geçmişte kaçırdığınızı düşündüğünüz bir projeyi yeniden yakalama fırsatı elde edebilirsiniz. Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle trafikte dikkatli olmalısınız. İletişimde ise siber saldırılara dikkat etmeli, ikili ilişkilerde gergin ortamlardan uzak durmalısınız. Son olarak Merkür'ün Güneş ile yapacağı kavuşum sezgilerinizi güçlendirecek ve yeni farkındalıklar yaşatacaktır. Bu nedenle ne istediğinizi kendi içinizde çok daha net belirleyebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, haftaya oldukça iyimser enerjilerle başlıyor olacaksınız. Ancak bu iyimser ruh hali sizi zaman zaman gerçeklikten uzaklaştırabilir. Özellikle yakın çevre ilişkilerinde oldukça duygusal ve alıngan olabilirsiniz.

Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle ortaklaşa paralar, kazançlar, krediler ve alacak konuları gündeminiz olabilir. Eş ve eşten gelecek kaynaklar konusunda yeni fırsatlar elde edebilir, partnerlerinizden maddi ve manevi destek alabilirsiniz.

Jüpiter'in Kova burcuna geçmesiyle kariyer hayatınız ile ilgili uzun yolculuklar yapabilir daha öncesinde kaçırdığınız eğitim programlarına dahil olabilirsiniz. Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle iş hayatınızda beklemediğiniz bir teklif alabilir, yeni kazanç kapıları oluşturabilirsiniz. Partneriniz, aşk hayatınız ile ilgili konularda daha detaylara takılabilir bu nedenle iç huzuru bulmakta zorlanabilirsiniz. Son olarak da Merkür'ün Güneş ile yapacağı kavuşum beklenmeyen sürpriz para akışlarını hayatınıza getirebilir. Maddi anlamda şifalanabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat )

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, haftaya Kova dolunayının etkileri ile giriş yapıyoruz. Artık neyi neden istiyorsunuz, nerede hata yapıyorsunuz, nasıl harekete geçmelisiniz, neleri bırakmanız gerekiyor gibi soruların netleşmesi gerekiyor. Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte duygusal hayatınız hareketlenebilir ve ilişkinizi ciddi boyutlara taşıma kararları alabilirsiniz. Gelecek planlarınızı konuşurken ben bilirim havasında keskin dilli konuşmamak faydalı olacaktır.

Jüpiter'in sizin burcunuzda yapacağı Retro ile gayrimenkul ve araç alım satım konularında yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Geçmişte satın almak istediğiniz ancak alamadığınız ve çok istediğiniz bir şeyi yeniden satın alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerde rekabet ortamından çıkıp daha ılımlı bir hava içine girebilirsiniz. Hem özel ilişkilerinizde hem de kariyer hayatınızdaki ilişkilerde ortak noktada buluşmak bu dönemde çok daha kolay olacaktır. Hafta sonu ise Merkür'ün Güneş ile yapacağı kavuşum hayatınıza yeni bir romantik ilişkiyi getirebilir. Dileklerinizi bu yönde yapmanız aşk kapılarını açabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, haftaya kendiniz ile ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ertelediğiniz estetik ve kozmetik bakımlarınızı yaptırarak güzel bir giriş sizi bekliyor. Çevrenizde kadın figürlü konulara odaklanabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça güçlü olabilir ve normalden çok daha fazla duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Merkür'ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte partneriniz ile iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Eski ve kapanmamış konular tekrar gündem olabilir ve çözmekte zorlanabilirsiniz. Jüpiter'in Kova burcunda yapacağı Retro ile uzun zamandır ertelediğiniz seyahatleri tekrar planlayabilir, Ekim sonuna kadar uzun mesafe yolculukları yapabilirsiniz. Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınızda yeni düzenlemeler yapabilir, iş arkadaşlarınız ve yöneticilerinizden destekler alabilirsiniz. Hafta sonu ise Merkür’ün Güneş ile yapacağı kavuşumda yeni hobiler edinebilir, yaratıcılığınızı arttırabilirsiniz.
________________

AdrenaLin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:30.