IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2021, 17:42   #1
Arrow Antalya Sohbet

Antalya Arkadaşlık Odaları
– Kaliteli vede ücretsiz bir ortam sizler için hazır. Antalya Arkadaşlık Odaları

Ücretsiz olarak Seviyeli bir muhabbet sitesinde birlikte olalım Antalyalı Dostlarımıza Selamlar olsun bir çok kişi Keyifli olarak burada Muhabbet etmekte hadi sende gel aramıza bağlan vede burada çok güzel vakitler geçir Aşk ne demek? Birini seviyorsan o seni sevmiyorsa vede o sevdiği adamla veya kadınla evleniyorsa ondan vazgeçmek mi? Aşk dediğimiz şey imkansız olanı sevmek değil mi dinlediğin şarkılarda onu bulmak değil midir? yanında yokken onu hissetmek değil midir? sanırım AdrenaLin Abi doğruyu söyledi sen çok duygusallaştın diye haklı &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her neyse konumuza devam edelim Evet Üye olmadan abonelik yaşanmadan sizlere çok güzel bir sohbet ortamı sağladık ve siz değerli kullanıcılarımızı aramızda görmek sizlerle muhabbet etmek istiyoruz. Girişlerimiz tamamen Ücretsizdir. bugün sizlere çok güzel bir şehirden bahsetmek istedim vede konumu öyle açtım Antalya Türkiye’nin Akdeniz bölgesinde bulunan gerçekten çok güzel bir şehir ve sizlerin ziyaretlerini beklemekte peki

Antalya Hakkında Sizlere bilgi vermek istiyorum, Antalya ilçeleri Toplam 19 tane ilçesi bulunmakta bunlar : Akseki Aksu Alanya Demre Döşemealtı Elmalı Finike Gazipaşa Gündoğmuş İbradi Kaş Kemer Kepez Konyaaltı Korkuteli Kumluca Manavgat Muratpaşa Serik ve bir çok güzel yerleri olan şehrimiz sizlerin ziyaretlerini beklemekte peki Antalya Nüfusu Kaç Geçtiğimiz yıla göre: 85.344 artmış vede 2.511.700 olmuştur ve bu nüfus yapılan detaylı araştırmalara göre ise: 1.265.171 erkek ve 1.246.529 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %50,37 erkek, %49,63 kadın olarak bilinmekte Antalya Hakkında Bildiklerimiz bu kadar şimdi sizleri Chat Sohbet sitelerine davet ediyorum.


Antalya Chat Ortamı
– En güzel şekilde burada bir ortam sağladık aslında amacımız para kazanmak veya sizler üzerinden pirim yapmak değil isteğimiz burada Aile Ortamı Kurmak ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz hadi birlikte çok güzel ortam kuralım Türkiye’nin her bir ilinden ilçesinden bulunan kullanıcılarımız burada sizleri bekliyor olacak. Kim bilir yeni dostluklar yeni Arkadaşlıklar belkide yeni aşklara yelken açabilirsiniz hadi gel sende bağlan vede mutlu şekilde burada katılım sağla huzurlu bir ortam sizleri bekliyor.
________________

Antalya Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:22.