IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin
  • 1 Post By IneGoL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2021, 17:39   #1
Arrow Ankara Sohbet Ortamı

Ankara Chat Ortamı
– Seviyeli bir sohbet sitesinde ne dersin Muhabbet etmeye? Ankara Chat Ortamı hizmetinizde giriş yapın Sohbet etmeye başlayın.

Merhaba Nasılsınız? zorlu bir süreçten geçmekteyiz corona hastalığı Tüm ülkeyi Sarmış durumda üstüne birde kış Ayındayız dikkat etmemiz gereken önemli bir hastalık var vede tedbirlere kurallara uyulmasından yanayız hafta sonları mümkün olmadıkça dışarı çıkmayalım vede sosyal mesafeyi unutmayalım her şey bizim sağlığımız için. Tatli Sohbet Yönetim. Evet Arkadaşlar Çok güzel bir sohbet sitesi sizleri beklemekte amaç burada güzel bir ortam oluşturmak ve siz değerli Kullanıcılarımızla birlikte Burada Muhabbet etmek istiyoruz bugün sizlere yine bir şehir makalesi ile baş başa bırakmak istiyorum,

Ankara Türkiye’nin İç Anadolu bölgesinde bulunan gerçekten çok güzel bir şehir vede sizlerin ziyaretlerini beklemekte peki Ankara Hakkında Sizlere bilgi vermek istiyorum, Ankara ilçeleri Toplam 25 tane ilçesi bulunmakta bunlar : Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle olarak bilinmekte Büyük ve Güzel bir şehir Türkiye’nin Başkenti olarak Seçilmiştir kimi Siyaset adamları olsun iş adamları olsun bir çok kişi orada yaşamakta, Eğlenceli bir şehir gerçekten görmediyseniz bile gidip Muhakak gezmenizi tavsiye ediyorum peki Ankara Nüfusu Kaç geçtiğimiz yıla göre: 135.091 artmış vede 5.639.076 olmuştur ve bu nüfus yapılan detaylı araştırmalara göre ise: 2.793.850 erkek ve 2.845.226 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %49,54 erkek, %50,46 kadın olarak bilinmekte Ankara Hakkında Bildiklerimiz bu kadar şimdi sizleri Seviyeli sohbet sitesine davet ediyorum.



Ankara Sohbet Ortamı
– Sende gel bizimle birlikte ortam bir sohbet sitesi görsün. dostluğun pekiştiği bir noktada sizleri davet ediyoruz Türkiye’nin her bir ilinden ilçesinden bulunan kullanıcılarımız burada sizleri beklemekte amaç sohbet Muhabbet etmek hadi gelin En iyi şekilde sizlere keyifli bir ortam Kurduk peki bizler buradayız sizler neredesiniz? üyelik abonelik gibi hiç bir sıkıntısı olmayan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesi olarak buradayız. kalitenin son noktası gerçekten güzel bir ortam.
________________

Ankara Sohbet Ortamı
 
Alt 09 Haziran 2021, 17:41   #2
Standart

Neşeniz bol olsun dostum emeğine sağlık

 
Alt 09 Haziran 2021, 22:10   #3
Standart

Alıntı:
IneGoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neşeniz bol olsun dostum emeğine sağlık
Teşekkür Ederim SAğolasin

________________

Ankara Sohbet Ortamı
 
Alt 10 Haziran 2021, 02:15   #4
AbC
AbC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine SağLık

________________

AdrenaLin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:23.